Horia Tecău, în optimile de finală ale turneului ATP de la Miami

281
Horia Tecău, în optimile de finală ale turneului ATP de la Miami - horia2-1616945366.jpg

Articole de la același autor

Perechea Horia Tecău (România) / Marcelo Arevalo (El Salvador) s-a calificat în optimile de finală ale probei masculine de dublu din cadrul turneului ATP Masters 1.000 de la Miami, competiţie în care organizatorii oferă premii în valoare totală de 3.343.785 dolari.

În premieră în această formulă, tenismenul constănţean şi partenerul său au învins, sâmbătă, în runda inaugurală, perechea Henri Kontinen (Finlanda) / Edouard Roger-Vasselin (Franţa), scor 6-4, 6-3, la capătul unei partide care a durat o oră şi şapte minute.

Graţie accesului în optimi, Tecău şi Arevalo şi-au asigurat un cec de 18.000 de dolari şi 90 de puncte ATP la dublu. Următorii lor adversari sunt columbienii Juan Sebastian Cabal şi Robert Farah, principalii favoriţi la câştigarea trofeului.

Pe tabloul de simplu, grecul Stefanos Tsitsipas şi rusul Andrei Rublev au debutat cu dreptul. Cap de serie nr. 2, Tsitsipas l-a învins, scor 6-1, 6-4, pe bosniacul Damir Dzumhur, în timp ce Rublev, al patrulea favorit, a dispus, 6-1, 6-2, de americanul Tennys Sandgren, la capătul unui meci perturbat de ploaie.

XXX

În schimb, Simona Halep, nr. 3 mondial, s-a retras prematur din turneul de la Miami, din cauza unei accidentări la umărul drept.

„Îmi pare foarte rău că a trebuit să mă retrag atât din proba de simplu, cât şi din cea de dublu de la Miami Open, însă accidentarea nu îmi permite să joc aşa cum aş fi dorit. Sunt supărată că nu pot continua. Am vrut să vin aici şi să dau totul, să joc multe meciuri, însă din păcate nu am reuşit. Sper ca anul viitor să mă întorc aici sănătoasă şi într-o formă bună”, a transmis Simona Halep, care era cotată înainte de debutul turneului cu a treia şansă la cucerirea trofeului.

În turul al treilea al competiţiei din Florida, constănţeanca ar fi trebuit să o întâlnească pe Anastasija Sevastova. În aceste condiţii, letona s-a calificat în optimile de finală. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5827 secunde