Horia Tecău a refuzat convocarea la meciul din Cupa Davis

390
Horia Tecău a refuzat convocarea la meciul din Cupa Davis - hanescutecau-1332876905.jpg

Articole de la același autor

Echipa de Cupa Davis a României va fi lipsită la meciul cu Olanda, din play-off-ul Grupei I Euro - Africane, de cei mai buni jucători, care au refuzat convocarea după îndepărtarea lui Andrei Pavel din postul de căpitan nejucător.
România ar fi trebuit să conteze pe Victor Hănescu, Adrian Ungur, Victor Crivoi, Marius Copil și Horia Tecău, însă toți au refuzat convocarea și s-au solidarizat cu Andrei Pavel.
În aceste condiții, noul căpitan nejucător al României, Ciprian Porumb, i-a convocat pe Alexandru Petru Luncanu (locul 437 ATP), Andrei Dăescu (685 ATP), Darius Brăguși (locul 940 ATP), Alexandru Ghilea (locul 1128 ATP), Teodor Marin (locul 1418 ATP) și Florin Mergea (locul 1507 ATP).
Dintre aceștia, doar Mergea și Luncanu au mai avut în trecut contacte cu meciurile din Cupa Davis, cu mențiunea ca Luncanu a fost de câteva ori convocat în lotul extins al României.
Meciurile dintre Olanda și România se vor disputa la Amsterdam, în sală, pe suprafață rapidă, în intervalul 6-8 aprilie. Echipa câștigătoare va avea dreptul de a juca în barajul pentru calificarea în Grupa Mondială.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9409 secunde