Horia Tecău a avansat două locuri în clasamentul ATP de dublu

210
Horia Tecău a avansat două locuri în clasamentul ATP de dublu - horiatecau-1574197560.jpg

Articole de la același autor

În clasamentul ATP la dublu dat, ieri, publicității, tenismenul constănțean Horia Tecău a urcat două locuri, de pe 21 pe 19, cu 3.650 de puncte, după evoluția de la Turneul Campionilor de la Londra. 


Tecău și partenerul său de dublu, olandezul Jean-Julien Rojer, nu au reușit să treacă de faza grupelor la Turneul Campionilor, chiar dacă se aflau într-o formă foarte bună. 


Cei sunt acum în vacanță, urmând să reia pregătirea pentru sezonul viitor, acolo unde au obiective mărețe. Tecău și Rojer țintesc câștigarea unui titlu de Grand Slam în 2020, dar și o participare cât mai lungă la Jocurile Olimpice de la Tokyo. 
Tenismenul constănțean are 34 de ani, însă nu și-a spus ultimul cuvânt în sportul alb. El are 27 de titluri câștigate în întreaga sa carieră, dintre care trei de Grand Slam. Sportivul de la malul mării devenea campion în 2015 la Wimbledon și în 2017 la US Open. De asemenea, în 2012, Horia Tecău a cucerit titlul la dublu-mixt la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6326 secunde