HCM Constanța - Ciudad Real, în Liga Campionilor la handbal masculin

959
HCM Constanța - Ciudad Real, în Liga Campionilor la handbal masculin - b7469deed62387308d9fa1636e18db31.jpg
Piatră de încercare, deseară, pentru HCM Constanța, în euro-duelul cu Ciudad Real, din Liga Campionilor la handbal masculin.
Ecuația este simplă: pentru a prinde locul patru în clasament, ultimul care asigură calificarea în optimile de finală, formația antrenată de Ion Crăciun nu are decât o singură variantă - victoria. Dar cum să-i bați pe spanioli, o forță a continentului? Mai mult, Ciudad Real nu vine la Constanța într-o simplă excursie, pentru că, în cazul în care ar fi învinsă pe litoral, ar pierde șefia ierarhiei, ceea ce i-ar aduce un adversar mai puternic în optimi.
Cu toate acestea, constănțenii își păstrează optimismul și spun că victoria nu este imposibilă. Să se repete oare "episodul Barcelona"?
"Nu se poate spune despre nimic că este imposibil, dar trebuie să facem un meci perfect. Sper ca publicul să vină în număr cât mai mare la sală, pentru că o echipă precum Ciudad Real, una de top a Europei, care are drept obiectiv permanent câștigarea Ligii Campionilor, nu ai ocazia de a o vedea în fiecare zi", a declarat antrenorul secund al HCM-ului, Alexandru Buligan.
Partida HCM Constanța - Ciudad Real se va disputa, astăzi, de la ora 19.00, la Sala Sporturilor.
v v v
Meciul dintre echipele CS Tomis Constanța și Cetate Deva, contând pentru etapa a 18-a a Ligii Naționale de handbal feminin, programat duminică, 6 martie, de la ora 11.00, la Sala Sporturilor, va fi arbitrat de o brigadă din București, formată din Alexandru Blaș și Marius Ghiorghișor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 28 Februarie 2011
Stire din Sport : Dezastrul din final
Marţi, 01 Martie 2011
Stire din Sport : Miza pe public
Pagina a fost generata in 0.2418 secunde