HCDS, vicecampioană națională. Stănescu: "Dinamo merită titlul!"

853
HCDS, vicecampioană națională. Stănescu:

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud nu a putut întoarce soarta finalei cu Dinamo. Campioana din ultimii trei ani a fost încă o dată mai bună și a câștigat al patrulea titlu la rând, după ce s-a impus în primele două meciuri ale finalei: 33-26 la Constanța și 33-19 la București. 


HC Dobrogea Sud a cucerit, în premieră, argintul Ligii Naționale de handbal masculin și va evolua, pentru al treilea an consecutiv, în Cupa EHF. 


"Dacă am pierdut de cinci ori într-un sezon cu Dinamo, înseamnă că, pur și simplu, este o echipă mai bună. Am câștigat sezonul regulat, am mers bine până în finală. Noi am avut probleme numai cu ei în campionatul acesta. Dinamo are o echipă bună, completă. Felicitări!", a declarat antrenorul Zvonko Sundovski, citat de site-ul oficial al clubului. 
La rândul său, cu sportivitatea ce-l caracterizează, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, a recunoscut superioritatea adversarei. 


"Mă doare să recunosc, dar chiar au fost mai buni. Dinamo a jucat mai bine și pe teren propriu, iar atmosfera a fost una extraordinară. Le mulțumim și suporterilor noștri care au venit să ne încurajeze la București. Eu spun că, una peste alta, am avut un sezon bun. Am ajuns în premieră în grupele Cupei EHF și am jucat pentru prima dată finala campionatului. Iar la toamnă, vom fi din nou în cupele europene", a spus președintele Stănescu. 
Este al patrulea titlu la rând și al 16-lea din palmaresul lui Dinamo. Pentru Dobrogea Sud, va urma o vară plină, cu plecări și veniri. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1483 secunde