HCDS și-a păstrat titlul de campioană la CN de Beach Handball

347
HCDS și-a păstrat titlul de campioană la CN de Beach Handball - hcds-1565032794.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud face legea la beach-handball. Juniorii A ai echipei de la malul mării au câștigat medaliile de aur la Campionatul Național de handbal pe plajă, disputat în perioada 1-4 august în pe plaja "Banana Beach" din stațiunea Venus.
Formația antrenată de Eniz Murtaza a câștigat fără drept de apel disputa cu echipele din Medgidia, Piatra Neamț sau Măcin, și și-a confirmat statutul de favorite părincipală a competiției.


Raul Ostace a fost golgheterul competiției și a fost declarat MVP-ul turneului. Din echipă au făcut parte Gabriel Chilianu, Ștefan Itoafă, Raul Ostace, Ionuț Adrian Stănescu, Adelin Mihăilă, Ștefan Moroșanu, Alexandru Mirea, Mircea Chifor, Cristian Urdea, Radu Picoiu, Iulian Manea, Tiberiu Zamfirescu.


HCDS câștigă astfel pentru a treia data consecutiv Campionatul Național de Beach Handball.


Echipa de juniori B, antrenată de Ionuț Pușcașu, a cucerit medaliile de bronz, primele două locuri revenindu-le celor de la CS Medgidia și CSȘ Brazi. Eden Murtaza a primit trofeul pentru jucătorul de perspectivă al turneului.


Echipele de juniori A (generația 2001-2002) și juniori B (2003 și mai mici) se află sub coordonarea directorului Academiei HC Dobrogea Sud, Aihan Omer, care este și selecționerul echipei de seniori a României la beach handball.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4426 secunde