HCDS se reunește la Sala Sporturilor. Laurențiu Toma, gata pentru meciul de retragere

312
HCDS se reunește la Sala Sporturilor. Laurențiu Toma, gata pentru meciul de retragere - hcds-1578255889.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud se va reuni, astăzi, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Mai mulți sportivi ai echipei de la malul mării vor absenta motivat, deoarece sunt convocați la echipele naționale: Iancu, Mocanu și Csog (România, preliminarii CM 2021), Chikovani (Georgia, preliminarii CM 2021 și preliminarii EURO 2022), Hendawy (Egipt) și Chiuffa (Brazilia) - turnee de calificare la JO 2020, Nikolic (Serbia) și Malinovic (Bosnia) - calificați la EURO 2020. 


Accidentat la umăr, Simovic (Muntenegru) va rata EURO 2020. 


HCDS va disputa primul meci oficial din acest an în deplasare, cu Potaissa Turda, la 29 ianuarie, după care va urma întâlnirea cu Dinamo București, de pe teren propriu, la 2 februarie. 


XXX 
Laurențiu Toma, fostul căpitan al HCM Constanța și Handbal Club Dobrogea Sud, se pregătește pentru meciul de retragere, programat miercuri, 14 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. 


Până acum, au confirmat prezența la partida de adio a lui Laurențiu Toma următorii foști coechiperi: Mihai Popescu, Alexandru Șimicu, Bogdan Criciotoiu, Marius Stavrositu, Marius Sadoveac, Răzvan Enescu, Denis Ali, Alexandru Csepreghi, Ionuț Stănescu, Dragoș Soare și Ionuț Săulescu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4701 secunde