HCDS s-a reunit pe stadionul "Mihail Naca". "Suntem plini de încredere!"

243

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a reunit, luni seară, la Constanța, pe stadionul de rugby "Mihail Naca". Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea, antrenorul coordonator Laurențiu Toma și președintele Ionuț Stănescu au avut o primă discuție cu handbaliștii de la malul mării și le-au comunicat programul de antrenament pentru următoarele două săptămâni.

Echipa se va pregăti la Constanța, în aer liber și în sala de forță, până pe 6 iulie. În perioada 7 - 16 iulie, constănțenii vor efectua un cantonament montan, în Covasna. La Sfântu Gheorghe, HCDS va susține un meci amical cu CSM Făgăraș.

Noul sezon va fi prefațat, pe 15-16 august, de turneul Final 4 al Cupei României - ediția 2019-2020, iar pe 19 august, HCDS va debuta în ediția 2020-2021 a Ligii Zimbrilor, la Constanța, contra CSM-ului Bacău.

"A fost o reîntâlnire emoționantă, o notă de optimism a dominat atmosfera primei zile. Suntem motivați și dornici să începem treaba. Echipa arată frumos și abia așteptăm noul sezon", a declarat președintele Ionuț Stănescu.

Alen Blazevic este primul handbalist transferat în această vară și primul sosit la Constanța. Internaționalul croat s-a alăturat deja echipei și a făcut cunoștință cu Buricea, Iancu, Nistor, Chikovani și compania.

Rusul Vitaly Komogorov și turcul Onur Ersin așteaptă vizele pentru a veni și ei în România.

Absenți motivați au fost și căpitanul Zoran Nikolic și Karim Hendawy, care sunt așteptați în zilele următoare la Constanța.

"Suntem plini de încredere în ceea ce privește perioada următoare. Ne așteaptă un sezon extrem de greu și diferit față de celelalte. Cred că am reușit să trecem peste această perioadă de inactivitate, practic, cea mai lungă din cariera noastră. Începem ușor, ușor pregătirea fizică. Anul acesta va fi intrarea în efort puțin mai lentă față de anii trecuți. Urmează cantonamentul la Sfântu Gheorghe, acolo unde vom avea și câteva meciuri amicale. După acest cantonament, îi așteptăm la Constanța pe cei de la CSA Steaua București, pentru două meciuri amicale.

Așteptăm cu interes Final Four-ul Cupei României, pentru că ne dorim foarte mult să câștigăm trofeul", a adăugat președintele Stănescu.

v v v

Handbal Club Dobrogea Sud începe astfel o pregătire care o va ajuta pentru sezonul următor, dar mai ales pentru Final Four-ul Cupei României. În semifinalele competiției, HCDS va da piept cu Poli Timișoara, în timp ce, în celălalt meci din "careul de ași", se vor întâlni Dinamo București și HC Bacău.

Constănțenii sunt implicați și în cupele europene, acolo unde visează să aibă un parcurs cât mai lung. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.746 secunde