HCDS, reunire într-un cadru relaxant. Toma și Stănescu au tras tare la antrenament

201
HCDS, reunire într-un cadru relaxant. Toma și Stănescu au tras tare la antrenament - hcds-1578439703.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a reunit, luni, la Sala Sporturilor din Constanța, într-o atmosferă relaxantă. 
Au lipsit cei nouă jucători angrenați în acțiunile loturilor naționale, dar surpriza a venit atunci când pe teren au apărut Laurențiu Toma și Ionuț Stănescu, echipați pentru un antrenament complet. Misterul s-a elucidat repede: cei doi se pregătesc pentru meciul de retragere al lui Toma, de pe 14 ianuarie. 


"Ne așteaptă a doua parte a sezonului, care va fi foarte grea. Pentru asta ne pregătim și suntem optimiști. Avem mulți jucători plecați la echipele naționale, îi așteptăm să se întoarcă sănătoși. Am completat lotul cu jucători de la Divizia A și grupele de juniori, ca să facem antrenamente utile. În ceea ce mă privește, am venit să mă pregătesc pentru meciul de retragere al lui Toma, trebuie să fim toți în formă maximă. Suporterilor vreau să le spun deocamdată atât: ne vedem pe 14 ianuarie, la Sala Sporturilor, la un meci inedit: HCM - HCDS!", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, pentru site-ul oficial al clubului. 


Absența celor nouă jucători implicați în acțiunile loturilor naționale ale României, Serbiei, Bosniei, Georgiei, Egiptului și Braziliei îngreunează misiunea conducerii tehnice, care va trebui să pregătească startul oficial fără jumătate de echipă. 


"Așa arată echipa fără opt, nouă jucători. Dar trebuie să începem serios pregătirea. Vreau să atingem obiectivele stabilite. Suntem în Final Four în Cupa României, cred că este cel mai scurt drum spre Europa. Sperăm să rezolvăm măcar un transfer pe linia de 9 metri, unde suntem foarte «subțiri». Din păcate, nu vom face meciuri amicale, nu are rost fără jumătate de echipă. Dar avem un eveniment frumos pe 14 ianuarie și putem să îl folosim ca un meci de pregătire. Încercăm să mai facem un amical înainte de debutul oficial, de pe 29 ianuarie, la Turda. Iar pe 3 februarie, la primul meci de acasă, cu Dinamo, sper să vină suporterii, să jucăm cu sala plină!", a adăugat antrenorul principal Djordje Cirkovic.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7448 secunde