HCDS, pregătiri pentru meciul cu CSM Făgăraş. "Suntem în grafic"

224
HCDS, pregătiri pentru meciul cu CSM Făgăraş.

Articole de la același autor

Reveniţi la antrenamente, duminică seara, la Sala Sporturilor, handbaliştii de la HC Dobrogea Sud anunţă că sunt puşi pe fapte mari şi nu concep alt rezultat decât victoria în meciul de vineri, cu CSM Făgăraş.

Lucru îmbucurător, toți jucătorii sunt valizi, inclusiv croatul Alen Blazevic, refăcut după „episodul Covid-19”.

„Cel de-al doilea turneu al Ligii Naţionale, de la Sfântu Gheorghe, a fost obositor, dar și frumos. Avem doar o înfrângere. Am câștigat, în total, şapte meciuri. Suntem în grafic. Ne pregătim acum foarte serios pentru jocul cu CSM Făgăraș. Nu există meci ușor, toate sunt grele”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

După ce, luni, au parcurs două sesiuni de antrenamente, Buricea şi compania au programate, marţi, două antrenamente (de la ora 10.00 la ora 11.00, în sala de forță, şi de la ora 18.00 la ora 20.00, la Sala Sporturilor), iar miercuri şi joi, câte un antrenament la Sala Sporturilor, în intervalele orare 18.00-20.00, respectiv 10.00-11.30.

Vineri, la Sfântu Gheorghe, HC Dobrogea Sud va juca meciul cu CSM Făgăraș, contând pentru etapa a 10-a a Ligii Naţionale, ora de start urmând a fi stabilită curând.

Aşadar, toate echipele se vor reuni, din nou, la Sfântu Gheorghe, gazda primelor două turnee de campionat. Victoriile cu CSM București, Dunărea Călărași, Minaur și Steaua, obținute la turneul din 4-11 octombrie, au arătat că „delfinii” sunt pe drumul cel bun.

După nouă etape și opt meciuri disputate, cu şapte victorii şi o singură înfrângere la activ, HC Dobrogea Sud ocupă locul doi în clasament, la egalitate de puncte (21) cu liderul Dinamo (şapte meciuri, şapte victorii) și cu CSM București (nouă meciuri, şapte victorii).

v v v

Campioana Dinamo Bucureşti va susține, începând de marţi, jocurile din Grupa B a EHF European League. „Alb-roșii” vor debuta acasă, cu Sporting, pe 20 octombrie, iar pe 27 octombrie, vor merge la Kristianstad. Apoi, campionatul se va întrerupe, pentru a face loc acţiunilor echipei naționale, în preliminariile EURO 2022. Tricolorii vor juca, pe 3 noiembrie, în Suedia, iar pe 8 noiembrie, la Baia Mare, cu Muntenegru. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3681 secunde