HCDS continuă pregătirea la Constanța. Ion Crăciun: "Îmi doresc ca echipa să lupte pentru titlu!"

197
HCDS continuă pregătirea la Constanța. Ion Crăciun:

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud continuă antrenamentele la Constanța, pe stadionul "Mihail Naca". Sportivii pregătiți de Djordje Cirkovic au acces și pe stadionul "Gheorghe Hagi", acolo unde folosesc pista de atletism. Handbaliștii se rezumă doar la antrenamente fizice în aer liber și la antrenamente în sala de forță.

George Buricea și compania au acces și la sala de fitness "World Class" din City Park Mall, acolo unde efectuează exerciții la aparate, dar și ture de bazin, pentru a se pune la punct cu pregătirea fizică.

În perioada 7-16 iulie, constănțenii vor efectua un cantonament la Sfântu Gheorghe, acolo unde vor avea și acces în sală. Antrenorul Djordje Cirkovic s-a gândit să profite la maximum de acest lucru și a perfectat câteva meciuri amicale, unul dintre ele disputându-se în compania echipei CSM Făgăraș.

După revenirea la Constanța, handbaliștii de pe litoral se vor pregăti pe plan local și vor disputa două meciuri amicale cu CSA Steaua, ambele urmând să aibă loc în Sala Sporturilor din Constanța.

Faptul că turneul Final Four al Cupei României nu se mai dispută la Constanța îi nemulțumește pe "delfini", însă conducerea clubului a luat această decizie deoarece spectatorii nu ar avea acces în tribunele Sălii Sporturilor, din cauza pandemiei de coronavirus.

"Am auzit și eu despre faptul că nu se va mai disputa turneul Final Four la Constanța. Cred că s-au gândit bine. Faci un asemenea efort pentru spectatorii din orașul tău. Dacă oamenii nu vor avea voie în sală, pentru ce să cheltui bani în plus?", este părerea fostului antrenor al HCM Constanța, Ion Crăciun.

Meciurile din Final Four nu și-au aflat încă orașul care le va găzdui, Federația Română de Handbal urmând să se ocupe de acest aspect.

Pe data de 19 august, HCDS va disputa primul meci din sezonul 2020/2021 pe teren propriu, cu HC Bacău.

v v v

Cupele europene reprezintă un capitol important pentru HCDS. La jumătatea lunii iulie, formația dobrogeană va afla dacă îi va fi aprobat permisul în European Handball League. HCDS este calificată matematic în Cupa EHF, însă constănțenii își doresc să joace în European Handball League, o competiție nouă, unde vor evolua echipe valoroase care nu vor prinde loc în actualul format al Ligii Campionilor.

"Îmi doresc din tot sufletul ca HCDS să se bată din nou la titlu în campionat și să facă furori în cupele europene. S-a investit foarte mult în echipă și știu că au venit trei jucători importanți", a declarat, pentru "Cuget Liber", Ion Crăciun. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3296 secunde