HC Dobrogea Sud și-a reluat pregătirile, pe "ruta" Constanța - București - Struga

338
HC Dobrogea Sud și-a reluat pregătirile, pe

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud s-au reunit, ieri, după vacanță și sunt gata să înceapă pregătirea pentru noul sezon. Nu înainte de a efectua însă vizita medicală!

Primii jucători ai vicecampioanei României la handbal masculin s-au prezentat, ieri, la clinica Iowemed, în frunte cu Laurențiu Toma, căpitanul echipei. Noul antrenor secund George Buricea și președintele clubului, Ionuț Stănescu, au fost, de asemenea, prezenți la prima întâlnire după vacanța inter-competițională.

"Am început oficial pregătirea pentru noul sezon. Astăzi și mâine (n.r. - luni și marți), facem analize medicale la clinica Iowemed, partenerul nostru. Am luat puțin pulsul echipei și mă bucur că băieții sunt sănătoși și optimiști. Vor urma antrenamentele, cantonamentul, meciurile amicale și competițiile.

Avem o săptămână de pregătire în Constanța, la Sala Sporturilor, la stadion și la sala de forță, apoi o săptămână de cantonament, la Sfântu Gheorghe, unde vom disputa și două meciuri amicale. Vor mai fi perfectate alte meciuri de verificare la București și apoi turneul de la Struga, din Macedonia. Până atunci, însă, așteptăm cu mare nerăbdare tragerea la sorți de mâine (n.r. - astăzi), pentru Cupa EHF, să vedem cu cine vom juca în primul tur. În funcție de asta, vom stabili programul pentru sfârșitul lunii august și începutul lunii septembrie", a declarat președintele Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului.

Cu ochii pe tragerea la sorți

Reprezentanți ai 60 de echipe vor participa, astăzi, de la ora 12.00, la sediul EHF de la Viena, la tragerea la sorți pentru primele două tururi ale Cupei EHF. HC Dobrogea Sud va evolua în acest sezon încă din primul tur, meciurile urmând să aibă loc în dublă manșă, pe 31 august/1 septembrie și 7/8 septembrie.

Tot în week-end-ul 30-31 august, HC Dobrogea Sud ar trebui să debuteze în noul sezon al Ligii Naționale, în deplasare, cu HC Minaur Baia Mare, dar meciul va fi cu siguranță reprogramat.

Egiptenii, așteptați pe litoral

În ceea ce privește campania de achiziții, portarul Karim Hendawy și interul stânga Yassin Omar se află încă în Egipt, pentru a încheia formalitățile legate de șederea lor în România și sunt așteptați în cel mai scurt timp la Constanța.

În schimb, pivotul Nebojsa Simovic, internaționalul muntenegrean care a semnat un contract pe doi ani cu HC Dobrogea Sud, a făcut deja cunoștință cu noii coechipieri.

"Am ales Constanța pentru că am auzit multe lucruri bune despre acest club. Vreau să joc în Europa și să fac un pas înainte în carieră. Sper să dau tot ce am mai bun pentru echipă și să jucăm la anul în Champions League", a declarat Nebojsa Simovic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6096 secunde