În bătălia pentru titlul de campioană

HC Dobrogea Sud se fortifică la World Class

355

Articole de la același autor

Echipa de handbal masculin HC Dobrogea Sud Constanța joacă sâmbătă, de la ora 16, în deplasare, împotriva ocupantei locului 9 din clasament, CSM Focșani, în etapa a lX-a a Ligii Naționale, prilej perfect de a redeveni lider, după ce Dinamo București s-a impus, miercuri seară, scor 32-28, în fața celor de la Dunărea Călărași și a urcat pe prima poziție, sperăm doar până sâmbătă.

"Anul acesta, toate echipele mici joacă foarte bine în partidele de pe teren propriu, din campionat. S-au văzut până acum foarte multe surprize și trebuie să rămânem concentrați, fiindcă ce este mai greu abia de acum începe. Vom juca la capacitate maximă, așa cum am făcut și în celelalte partide, și vom ataca victoria. CSM Focșani este o echipă solidă, cu jucători buni și va face tot ceea ce îi va sta în puteri să câștige. Orice echipă își dorește să învingă o formație din vârful ierarhiei naționale", a declarat, pentru "Cuget Liber", președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu.

Partida va putea fi urmărită în direct pe postul de televiziune TVR 2.

v v v

Înainte de a porni spre Focșani, constănțenii au făcut cunoștință cu cea mai nouă sală de fitness din Constanța, locul unde aceștia se vor pregăti de acum încolo.

Situată în incinta City Park Mall (etaj doi, aripa nouă), sala de fitness "World Class Constanța" le va asigura jucătorilor lui Djordje Cirkovic aparatură ultramodernă ideală pentru atingerea barometrelor fizice optime: sală de fitness și cardio cu echipamente de ultimă generație, cele mai noi concepte de antrenament marca World Class și Les Milles, peste 50 de clase de group fitness, cum ar fi Yoga, Aqua Gym, Interval, Cycling, BodyPump sau Body-Combat, un studio de aerobic și unul de cycling, zone de antrenament funcțional, saună uscată și, cel mai important, o piscină semi-olimpică, unde sportivii se pot relaxa înainte sau după disputarea unei partide dificile de campionat.

Jucătorii au fost foarte încântați de gama largă și diversificată de aparate avute la dispoziție. Cu toate acestea, ședințele de fitness vor dura în medie 45 de minute, timp suficient de a pune corpul în mișcare fără a-l obosi.

HC Dobrogea s-a înscris, prin evoluțiile bune de până acum, în lupta pentru titlu, iar antrenorul sârb are nevoie ca lotul de jucători să fie apt și pregătit fizic 100%. De la prima ședință de pregătire în noua sală, a lipsit doar Laurențiu Toma, învoit.

Ionuț Stănescu s-a declarat încântat de ce a găsit la sala ultramodernă de pregătire.

"Este locul perfect în care noi ne putem menține în formă și unde ne putem recupera. Suntem destul de mulți, cu toate acestea avem destul spațiu să ne desfășurăm temeinic activitățile. Ne bucurăm că avem acces la una din cele mai moderne săli de fitness din Constanța", a declarat președintele HCDS. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5604 secunde