HC Dobrogea Sud se concentrează pe competițiile interne. Primul test, la Buzău

210
HC Dobrogea Sud se concentrează pe competițiile interne. Primul test, la Buzău - hcds-1571168845.jpg

Articole de la același autor

După ce a fost eliminată de Csurgo din Cupa EHF, Handbal Club Dobrogea Sud se concentrează acum pe Liga Națională și pe Cupa României. 


Echipa antrenată de Djordje Cirkovic are ca obiectiv calificarea în play-off, însă la acest moment constănțenii sunt departe de ceea ce și-au propus. Revenirea pe teren a lui George Buricea poate fi însă de bun augur. Experimentatul handbalist, cel care ocupă și funcția de antrenor secund, a revenit pe parchet la meciul din deplasare cu CSM București, încheiat la egalitate, scor 20-20. 


Buricea a dezvăluit, imediat după încheierea partidei, că antrenorul i-a cerut să intre în teren și că el consideră că poate ajuta mai mult echipa de acolo decât de pe bancă. 


Handbal Club Dobrogea Sud traversează o perioadă dificilă în Liga Zimbrilor, având 4 puncte din 7 partide disputate. 
Dobrogenii vor juca joi, 17 octombrie, în deplasare cu HC Buzău, ocupanta locului 12 în cșasament, având același număr de puncte ca HCDS. 


Buricea va fi titular la acest meci și speră să își poată ajuta echipa, așa cum a făcut-o și în meciul cu CSM București. Veteranul constănțenilor cunoaște foarte bine tainele acestui sport, iar cu el în teren, schemele echipei sunt duse cu brio la capăt. 
Brazilianul Fabio Rocha Chiuffa va fi cu siguranță și el pe teren la acest meci important pentru constănțeni. Șerpuirile lui Chiuffa pe partea dreaptă îi amețesc de multe ori pe adversari, iar stilul său de joc este unul extrem de spectaculos. Probabil și datorită acestui fapt a fost adoptat foarte repede de publicul constănțean, care l-a aclamat la fiecare meci pe care l-a jucat în tricoul celor de la HCDS. 


Căpitanul Zoran Nikolic este creierul din teren, alături de George Buricea. Iar despre Hendawy și Iancu am putea spune că în foarte multe momente au fost îngerii păzitori ai echipei. 
Duelul cu HC Buzău va avea loc joi, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor "Romeo Iamandi" din Buzău. 


XXX 
Echipa secundă a HCDS a reușit, duminică, o victorie la Sala Sporturilor, în etapa a 5-a a Diviziei A. 
HC Dobrogea Sud II a învins pe CSA Steaua, scor 36-31, grație unei reprize secunde foarte bune. Scorul la pauză a fost favorabil oaspeților, 18-15, dar Ilie, Moroșanu și compania au strâns rândurile în partea a doua și și-au depășit net adversarii, întorcând astfel soarta partidei. 


Jocul bun al seniorilor și victoria de la Csurgo, neîncununată din păcate și cu o calificare, pare să-i fi inspirat pe tinerii handbaliști, care bifează a doua victorie în acest sezon. 


Pentru echipa antrenată de George Buricea și Enis Murtaza au evoluat: Preda, Chilianu, Coman, Cazacu 4 goluri, Soare 1, Ostache 5, Apostol 6, Moroșanu 8, Chifor 1, Cutura 2, Ilie 9.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4903 secunde