Play-off-ul Ligii Naționale de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, repetiție generală înaintea finalei cu Dinamo

562
HC Dobrogea Sud, repetiție generală înaintea finalei cu Dinamo - handbal-1557252107.jpg

Articole de la același autor

Astăzi, de la 16.00, la Sala Sporturilor, HC Dobrogea Sud întâlnește pe Dunărea Călărași, în ultima etapă a play-off-ului Ligii Naționale de handbal masculin, Seria A. Va fi ultima repetiție înaintea marii finale cu Dinamo, campioana en-titre, câștigătoarea Seriei B, iar echipa constănțeană își dorește nu numai să facă spectacol, ci și un rezultat pe măsură. 
Calificată matematic în finală, Dobrogea Sud își poate permite orice rezultat, dar nu există meci fără miză în acest sezon. Jucătorii antrenați de Zvonko Sundovski sunt hotărâți să continue seria rezultatelor pozitive și să rămână neînvinși în acest an pe plan intern. 
Pe de altă parte, Dunărea păstrează șanse teoretice la locul 2 în Seria A. Are nevoie de victorie la Constanța și de o înfrângere a CSM-ului la Timișoara pentru a face rocada în clasament cu echipa din București, pentru că stă mai bine la rezultatele directe. 
În tabăra constănțeană, moralul este - firesc - la cote maxime. După egalul cu CSM de la București, handbaliștii constănțeni au primit o zi liberă, revenind la antrenamente ieri. 
"Nu am pierdut niciun meci în acest an. Avem un moral foarte bun și ne pregătim de finala cu Dinamo. Până atunci, îi așteptăm pe suporteri, astăzi, la Sala Sporturilor, la meciul cu Dunărea Călărași, ultimul din play-off. Le mulțumim pentru că au fost și sunt mereu alături de noi", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului. 
Biletele la meciul cu Dunărea Călărași se pot procura online, pe myticket.ro, dar și din librăriile Cărturești (Vivo sau City Mall Constanța) sau din Carrefour. 


XXX 
Tot astăzi, în aceeași rundă de final a play-off-ului, în Seria A, de la ora 16.00, se mai dispută partida Politehnica Timișoara - CSM București. 
Clasament play-off, Seria A: 1. HC Dobrogea Sud (17 p), 2. CSM București (11 p), 3. Dunărea Călărași (8 p), 4. Politehnica Timișoara (4 p). 
HC Dobrogea Sud va juca finala cu Dinamo București în sistemul cea mai bună echipă în trei partide și va beneficia de avantajul terenului propriu, urmând să joace două meciuri la Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4778 secunde