Liga Naţională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud priveşte spre turneul de la Cluj. O aşteaptă derby-ul cu Dinamo!

157
HC Dobrogea Sud priveşte spre turneul de la Cluj. O aşteaptă derby-ul cu Dinamo! - hcdobrogeasud-1618495302.jpg

Articole de la același autor

Liga Naţională de handbal masculin se apropie de final. Duminică, 18 aprilie, la Cluj, va începe un nou turneu, unde, în etapele 25, 26 şi 27, HC Dobrogea Sud le va avea drept adversare pe CSM Făgăraș, Dinamo București și CSU din Suceava.

„Delfinii” vor debuta duminică, 18 aprilie, la ora 18.30, în sala Universității „Babeș Bolyai”, contra făgărășenilor, partida fiind transmisă în direct online, pe FRH TV. Luni, 19 aprilie, este zi de pauză, iar marți, 20 aprilie, de la ora 18.25, în direct la TVR 1, la Sala „Horia Demian”, constănţenii vor disputa derby-ul cu Dinamo. Miercuri, 21 aprilie, de la ora 13.00 (online, pe FRH TV), tot la Sala „Horia Demian”, HCDS va înfrunta pe CSU din Suceava.

Antrenorul Djordje Cirkovic speră să îl poată recupera până duminică pe coordonatorul de joc Ciprian Șandru, care a intrat foarte puțin în turneul precedent, nefiind refăcut complet după accidentarea suferită la gambă. O absență importantă pe linia de 9 metri, pe care echipa constănţeană a acuzat-o mai ales în meciul cu Minaur.

„Șandru a avut mare dorință să joace, dar nu a putut. Sper la următorul meci să fie bine. Am fost obligat să joc cu doi pivoți, pentru că sufeream la 9 metri. Cu Steaua am jucat bine. Sunt mulțumit de rezultat, dar s-a văzut oboseala în repriza a doua”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, tehnicianul sârb.

„Mai avem două turnee până la final. Şase etape, în care sperăm să rămânem sănătoși, să câștigăm tot și să terminăm cât mai sus în clasament”, a completat „veteranul” din lotul Dobrogei Sud, George Buricea.

XXX

Victoria cu Steaua, scor 26-22, a apropiat Constanţa la două puncte de Potaissa Turda, învinsă surprinzător, scor 31-36, în ultima etapă, de CSM Bacău. Gabriel Ilie a arătat multă determinare la 9 metri și a fost unul dintre „motoarele” echipei.

„Mă bucur că am câștigat, cu Steaua a fost cel mai greu și mai obositor meci din anul ăsta, în opinia mea. E important că am păstrat atitudinea de la meciul trecut, cu Poli, și sper să rămână așa. Ne bucurăm pentru fiecare secundă petrecută pe teren, muncim la fiecare minge, așa trebuie să fie la toate meciurile”, a spus interul stânga al HCDS.

După 24 de etape, Dinamo (67 de puncte, 23 de meciuri) este lider autoritar în clasamentul Ligii Naţionale. Bucureştenii sunt neînvinşi în actuala stagiune şi au prima șansă de a câștiga titlul de campioană. Potaissa Turda (56 puncte, 23 meciuri) și HC Dobrogea Sud (54 puncte, 22 meciuri) vor lupta pentru argintul ediției. Pretenții la un loc pe podium mai poate emite, teoretic, CSM București (48 puncte, 22 meciuri). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4236 secunde