Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud merge la victorie în meciul de la Buzău

132

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud s-a antrenat de zor, la Sala Sporturilor, în formulă completă, în vederea meciului de astăzi, de la Buzău. Ignat și Ilie sunt refăcuți, Nistor a intrat deja în meciul de la Csurgo, iar Buricea s-a pregătit cot la cot cu coechipierii pentru a continua să joace în întrecerea internă. 


Deși a împlinit 40 de ani, în august, Buricea este într-o formă fizică foarte bună, pentru că, după retragerea oficială de la finalul sezonului trecut, a participat deseori la antrenamente, din lipsă de efectiv. 


"Fac antrenamente în continuare și voi juca atunci când îmi va cere antrenorul. Sper să nu fie nevoie mai mult de 10 minute pe repriză, dar depinde de meci. Îmi pare rău că nu am jucat la Csurgo, nu am mai fost înscris și pe lista EHF. Am făcut un meci foarte bun acolo, am câștigat la două goluri, dar s-au calificat ei și cred că este un rezultat nemeritat. Au dat acel gol în ultima secundă, așa a fost să fie. Păcat, eu spun că am fost echipa mai bună și, cu un arbitraj corect în tur, am fi mers noi mai departe. Acum, mergem la Buzău. Este o deplasarea grea, dar simt că băieții și-au revenit. Echipa începe să crească, și moralul la fel, sper să vină și rezultatele", a declarat George Buricea, pentru site-ul oficial al clubului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5406 secunde