Victorie zdrobitoare de la Călărași

HC Dobrogea Sud, la un pas de marea finală a campionatului

446
HC Dobrogea Sud, la un pas de marea finală a campionatului - handbal-1556208343.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HC Dobrogea Sud sunt foarte aproape de calificarea în marea finală a Ligii Naționale, după victoria clară obținută în deplasare, la Călărași.

HC Dobrogea Sud și-a trecut în cont cea de-a treia victorie din trei meciuri în play-off-ul Ligii Naționale. Echipa constănțeană, antrenată de Zvonko Sundovski și Marko Isakovic, s-a impus clar, cu scorul de 27-22, la Călărași, în fața localnicei Dunărea, și a mai făcut un pas spre finala campionatului.

În prima repriză, HCDS a condus în permanență: 8-6, în minutul 14, 13-10, în minutul 25, 14-13 indicând tabela la pauză. La reluare, portarul Iancu a apărat din nou foarte bine, apărarea a fost încă o dată un punct forte, Chikovani și Kevic au marcat gol după gol și balanța victoriei a înclinat tot mai tare spre tabăra constănțeană: 19-15 (în minutul 42), 22-17 (minutul 50), 24-21 (minutul 55), 27-21 (minutul 59), 27-22 scor final.

Pentru HCDS, au marcat: Chikovani (7), Kevic, Cutura (câte 5), Nikolic, Buricea (câte 2), Toma, Malinovic, Crnoglavac, Mladenovic, Markoski, Mocanu (câte 1).

Aproape 50 de suporteri constănțeni au încurajat echipa la Călărași și au scandat la finalul partidei "Să vină titlul la Constanța!".

"O victorie pe care ne-am dorit-o foarte mult și am obținut-o. Aveam mare nevoie de ea ca să continuăm drumul spre finală. Ne bucurăm enorm că le-am putut oferi suporterilor noștri încă un succes. Au venit, ca de obicei, să ne încurajeze și le mulțumim pentru susținere. Le urăm fanilor noștri «Paște fericit!»", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, citat de site-ul oficial al clubului.

Cu această victorie, HC Dobrogea Sud încheie turul play-off-ului Ligii Naționale cu punctaj maxim și va începe returul în deplasare, pe 2 mai, în compania formației Poli Timișoara.

În celălalt meci al etapei a 3-a, CSM București a trecut, așa cum era de așteptat, de Poli Timișoara, scor 25-22.

În clasament, HC Dobrogea Sud este lidera Seriei A, cu 15 puncte, urmată de CSM București (10 p), SCM Poli Timișoara (3 p) și Dunărea Călărași (2 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4896 secunde