Liga Naţională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, la a zecea victorie în campionat

369
HC Dobrogea Sud, la a zecea victorie în campionat - hcdobrogea-1607106280.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a ajuns la cea de-a zecea victorie în actuala stagiune a Ligii Naţionale. Formaţia antrenată de Djordje Cirkovic s-a impus, cu scorul de 24-20 (12-10), în faţa celor de la CSU Din Suceava, într-o partidă disputată, vineri, 4 decembrie, la Sala Rapid din Bucureşti, în cadrul etapei a 12-a de campionat.

După 50 de minute echilibrate, în care s-a mers cap la cap, „delfinii” au gestionat perfect finalul de meci, pentru a trece de arţăgoasa echipă moldoveană. La 19-20 (min. 51), cu un Șandru de neoprit, HC Dobrogea Sud a sunat mobilizarea. Buricea, Nikolic & comp au reușit să-i blocheze pe interii ucraineni Kobzii și Loic și pe extrema dreaptă Furak, cei care ținuseră sub presiune poarta constănţeană. Șandru a reușit o serie de patru goluri, două din 7 metri, iar Komogorov a închis tabela în penultimul minut, 24-20.

„Un meci de mare luptă. Știam că va fi greu, dar nu mă așteptam să fie atât de greu. E bine că am rămas lucizi și nu am cedat în niciun moment. Îi felicit pe băieți pentru victorie și ne pregătim în continuare, pentru că ne așteaptă un alt meci foarte greu. Peste două săptămâni, jucăm cu Turda”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

HC Dobrogea Sud (antrenori Djordje Cirkovic, George Buricea): Iancu, Vasile - Șandru 7 goluri, Buricea 5, Komogorov 4, Chiuffa 3, Susanu 2, Nikolic 1, Nistor 1, Chikovani 1, Simovic, Blazevic.

XXX

HCDS va susţine următorul meci în data de 17 decembrie, la Sfântu Gheorghe, contra Potaissei Turda, în cadrul etapei a XIII-a. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3667 secunde