HC Dobrogea Sud, la a treia victorie consecutivă în campionat

Joi, 17 Septembrie 2020
146
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud a reuşit cea de-a treia victorie consecutivă în actuala ediţie a Ligii Naţionale.

Desfăşurat în condiţii speciale, din cauza pandemiei Covid-19, campionatul a debutat cu turneul de la Sfântu Gheorghe, iar formaţia antrenată de Djordje Cirkovic s-a descurcat de minune, totul culminând cu victoria, scor 29-21, din meciul de ieri, cu CSM Reşiţa.

Prima repriză a stat sub semnul echilibrului, Constanţa intrând la cabine cu avantaj minim, 15-14, pentru ca, în partea a doua a jocului, apărarea dobrogeană să funcţioneze aproape perfect, încasând numai şapte goluri.

Aşadar, HCDS se impune lejer, la opt „lungimi”, şi ajunge la a treia victorie consecutivă în campionat, după cele cu CSM Bacău (22-19) şi Magnum Botoşani (30-17).

XXX

Cu moralul ridicat după seria foarte bună din campionat, handbaliştii constănţeni revin pe litoral, unde vor pregăti „dubla” cu Sporting Lisabona, contând pentru turul al doilea al EHF European League. Manşa întâi se va juca, marți, 22 septembrie, de la ora 19.45, la Sala Sporturilor din Constanța, iar returul, pe 29 septembrie, în Portugalia. Pagina a fost generata in 0.2043 secunde