Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud joacă primul meci cu Turda, pentru medaliile de bronz

715
HC Dobrogea Sud joacă primul meci cu Turda, pentru medaliile de bronz - hcdobrogea-1496161137.jpg

Articole de la același autor

HC Dobrogea Sud se pregătește să încheie primul sezon  în Liga Națională, unul extrem de greu, cu momente frumoase, dar și dificile. Constănțenilor nu le-a mai rămas decât să spere la medaliile de bronz, pentru care au de înfruntat una dintre cele mai puternice echipe din campionat, Potaissa Turda. 


Primul duel are loc astăzi, de la ora 21, în Ardeal, locul unde nu foarte multe echipe au reușit să se impună, în acest sezon. Meciul este transmis, în direct de TVR 2. Meciul a fost programat inițial de la ora 16, pe TVR 1, însă a fost mutat la solicitarea Televiziunii Române. 


Chiar dacă se pare că s-a instalat un sentiment de vacanță în rândul jucătorilor dobrogeni, aceștia nu des-consideră în niciun fel finala mică și sunt deciși să aducă medaliile de bronz la Constanța. 


Cu biletele de Europa (EHF sau Challenge Cup) în buzunar, HC Dobrogea nu resimte nicio presiune, având doar datoria de a lupta până la capăt, pentru cei care i-au fost alături și la bine, dar mai ales la greu. 


"Am ajuns la Turda foarte optimiști, cu speranța că ne vom putea impune. A fost un sezon lung, foarte greu, mai ales din punct de vedere mental, dar vrem să îl terminăm cu bine. Noi vrem să câștigăm primul meci, apoi să sărbătorim alături de fani, la Constanța, cucerirea medaliilor de bronz", a declarat președintele-jucător al HCDS, Ionuț "Rudi" Stănescu. 


Cele două formații s-au mai întâlnit de trei ori în acest an: de două ori în Liga Națională (37-28 pentru HCDS și 35-29 pentru Turda) și o dată în Cupa României (36-29 pentru HCDS). 


În anturajul echipei, se aude rostit tot mai des cuvântul "retragere". Probabil, pentru unii dintre jucători, aceste meciuri vor fi ultimele în cariera profesionistă. Rămâne de văzut dacă, de la anul, în Sala Sporturilor din Constanța se vor mai auzi numele jucătorilor Branko Angelovski (40 de ani), Ionuț Săulescu (33 de ani), George Buricea (37 de ani), Laurențiu Toma (35 de ani), Ionuț Stănescu (38 de ani), Dalibor Cutura (41 de ani), Dane Sijan (40 de ani) sau Mladen Rakcevic (35 de ani). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4406 secunde