HC Dobrogea Sud își prezintă, astăzi, lotul pentru noul sezon

231
HC Dobrogea Sud își prezintă, astăzi, lotul pentru noul sezon - hcds-1566329127.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud își va prezenta lotul pentru sezonul 2019/2020, la Sala Sporturilor, deseară, de la ora 18.00, într-un amical cu HC Buzău. 


Vicecampioana României a participat, în week-end, la un turneu de pregătire chiar la Buzău, unde s-a testat în compania echipelor CSM București, HC Buzău și CSM Vaslui. În primul joc, lipsa de omogenitate și-a pus amprenta asupra evoluției echipei, care a alternat momentele bune cu cele mai puțin inspirate, pierzând la limită, scor 23-24. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea a obținut apoi două victorii clare în meciurile cu HC Buzău, scor 31-21, și CSM Vaslui, scor 31-26. 
Așadar, HC Dobrogea Sud va juca, astăzi, de la ora 18.00, cu HC Buzău, echipă antrenată de fostul selecționer Eliodor Voica. Este ultimul test înainte de startul oficial în noul sezon competițional.
 
Pe 27 august, HCDS va juca în prima etapă a Ligii Zimbrilor, în deplasare, cu Minaur Baia Mare. Pe 1 septembrie, echipa de la malul mării va susține, în Turcia, primul meci cu Antalyaspor din turul I al Cupei EHF (returul va fi pe 8 septembrie, la Constanța). Pe 5 septembrie, HCDS va juca primul meci acasă din noul sezon, cu Potaissa Turda.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4536 secunde