Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, în căutarea primului succes pe teren propriu

276
HC Dobrogea Sud, în căutarea primului succes pe teren propriu - hcdobrogeasud-1537545673.jpg

Articole de la același autor

Duminică, 23 septembrie, de la ora 17.30, la Sala Sporturilor, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța întâlnește pe Dunărea Călărași, într-o partidă contând pentru etapa a lll-a a Ligii Naționale.

Chiar dacă au reușit să învingă la Buzău, etapa trecută, HC Dobrogea Sud mai are multe rotițe de reglat în mecanismul echipei, lucru de care și președintele Ionuț Stănescu este conștient.

"Am câștigat la Buzău, dar jocul nu a fost cel așteptat. Banca mai lungă și experiența ne-au ajutat să ne impunem în ultimele zece minute. Mai avem de lucru. Sper să arătăm o altă față la meciul cu Dunărea Călărași și să obținem prima victorie a sezonului acasă", a declarat președintele Stănescu.

După primele două runde, Liga Națională arată mai echilibrată ca niciodată, cu un lider surpriză - CSM Focșani, antrenat de fostul tehnician al HCDS, Sandu Iacob, la egalitate de puncte cu CSM București. Alte formații cu pretenții în acest an, Steaua, Dinamo București, Potaissa Turda, Politehnica Timișoara sau HCDS, nu au reușit să lege două victorii la rând. Steaua a remizat la Călărași, cu Dunărea, Poli Timișoara a remizat cu Potaissa Turda, iar Dinamo, după victoria de la Constanța, a pierdut acasă cu Poli Timișoara și a terminat la egalitate cu CSU Suceava.

Echipa de la malul mării mizează pe o susținere numeroasă din partea suporterilor la partida cu Dunărea Călărași.

Partida va fi transmisă în direct de TVR 1.

Începe campania europeană

HC Dobrogea Sud se pregătește și pentru debutul campaniei europene. Constănțenii au ajuns la un acord cu cehii de la Talent Robstev Plzen ca ambele meciuri din turul 2 al Cupei EHF să se dispute la Constanța, pe 6 și 7 octombrie.

"Au acceptat propunerea noastră imediat. Avem și acordul EHF pentru cele două manșe, rămâne doar să fixăm date, în funcție și de televizări. Până pe 30 septembrie, vom cunoaște toate amănuntele", a completat Ionuț Stănescu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Septembrie 2018
Stire din Sport : CSU Neptun, deplasare dificilă la Slobozia
Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Sport : Debut cu stângul pentru CSU Neptun
Pagina a fost generata in 0.5173 secunde