Divizia A la handbal masculin, Seria B

HC Dobrogea Sud II, victorie după o evoluţie excelentă în derby-ul cu CS Medgidia

317
HC Dobrogea Sud II, victorie după o evoluţie excelentă în derby-ul cu CS Medgidia - hcdobrogea-1613924514.jpg

Articole de la același autor

Finalul săptămânii trecute a fost unul plin de evenimente pentru HC Dobrogea Sud II. Tinerii handbalişti constănţeni au evoluat în Sala Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, gazda celui de-al treilea turneu al Diviziei A, Seria B.

Condusă de pe bancă la acest turneu de Aihan Omer, directorul academiei de copii și juniori a clubului constănţean, HC Dobrogea Sud II a debutat cu stângul în retur, fiind învinsă, cu scorul de 26-30 (14-16), de CSU Constantin Brâncuși Târgu Jiu, într-o partidă contând pentru etapa a opta.

Fără doi jucători importanţi, portarul Gabriel Preda și pivotul Robert Soare, ambii absenţi din motive medicale, echipa constănţeană n-a reuşit să-şi apropie victoria, dar, în condițiile în care „delfinii” nu au drept de promovare, obiectivul stabilit de conducerea clubului este de a da posibilitatea tinerilor jucători să acumuleze cât mai multă experiență în meciuri oficiale.

Pentru HC Dobrogea Sud II, au evoluat: Chilianu, Paraschiv - Stănescu 9 goluri, Ostace 6, Cutura 3, Popa 2, Ștefan 2, Pavlov 1, Teodorescu 1, Bruj 1, Ablachim 1, Chifor.

XXX

După duelul pierdut cu echipa din Târgu Jiu, a urmat un meci superb făcut de handbaliştii de la HCDS II, învingători în cea de-a doua etapă a returului (a noua de campionat), în derby-ul Dobrogei: 33-32 cu CS Medgidia, după ce, la pauză, aveau deja avans de trei „lungimi”, scor 20-17.

Conduși de pe margine de profesorul Aihan Omer, handbaliștii de la HCDS II au știut să își impună jocul și au arătat caracter în momentele importante. Aşa cum a făcut-o și la turneele precedente, președintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu, a stat pe banca tehnică.

„O victorie frumoasă și un meci, cu siguranță, foarte util pentru tinerii noștri handbaliști. Au avut ambiție, determinare, au avut tot ceea ce le trebuie ca să ajungă la echipa mare. Este un alt meci care ne dă speranțe, că suntem pe drumul cel bun cu academia noastră de copii și juniori”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului, preşedintele Ionuţ Stănescu.

Au evoluat echipele: CS Medgidia (antrenori Adrian Georgescu, Ionuț Deli-Iorga): Vasilescu - Munteanu 8, Olar 6, Marcu 4, Bida 4, Mureșeanu 3, Avramescu 2, Hodorogea 2, Hornet 2, Suliman 1, Carabaș; HC Dobrogea Sud II (antrenor Aihan Omer): Chilianu, Paraschiv - Stănescu 11, Ștefan 8, Popa 4, Cutura 4, Ablachim 4, Bruj 2, Ostace, Chifor, Pavlov, Teodorescu. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4142 secunde