Divizia A la handbal masculin

HC Dobrogea Sud II, învinsă în primul meci al turneului de la Buzău

244
HC Dobrogea Sud II, învinsă în primul meci al turneului de la Buzău - hcdobrogea-1616180911.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud II a fost învinsă, scor 27-39 (15-19), în primul meci disputat în cadrul turneului de la Buzău, în compania celor de la CSM Alexandria, liderul Seriei B a Diviziei A.

În celelalte două partide ale etapei a 11-a, s-au înregistrat următoarele rezultate: Universitatea Craiova - CSU Târgu Jiu 28-23, CS Medgidia - Dinamo București 38-26.

Sâmbătă, 20 martie, de la ora 14.30, HC Dobrogea Sud II înfruntă pe Universitatea Craiova, iar duminică, 21 martie, de la ora 9.00, adversară îi va fi penultima clasată, CNOJP București, informează site-ul oficial al clubului constănţean.

XXX

Echipa de juniori III a HC Dobrogea Sud, antrenată de Ionuț Pușcașu, s-a calificat la turneul valoare al Campionatului Național, după ce a încheiat Seria C pe locul doi, după CSM București, la finele celor şase etape disputate. HC Dobrogea Sud a trecut cu scorul de 42-29 de CSS Medgidia și cu scorul de 38-36 pe HC „Talentul este Cheia” București.

Echipa constănţeană va face parte din Grupa Valoare B, alături de CSM București, HC Talentul și echipele calificate din Seria D, CSM Ploiești, Academia Ploiești și CSO Mizil. Turul va fi în aprilie, iar returul, în mai. Primele două clasate și cele mai bune echipe clasate pe locul trei vor alcătui grupul celor opt echipe care se vor bate pentru medalii la turneul final. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4455 secunde