HC Dobrogea Sud, duel cu Dunărea Călăraşi în turneul de la Sfântu Gheorghe

137
HC Dobrogea Sud, duel cu Dunărea Călăraşi în turneul de la Sfântu Gheorghe - hc2-1601997214.jpg

Articole de la același autor

Programat iniţial luni, de la ora 16.30, însă amânat, meciul din etapa a cincea a Ligii Naţionale de handbal masculin, dintre echipele HC Dobrogea Sud şi CSM Focşani nu s-a mai disputat nici marţi, deşi oficialii Federaţiei Române de Handbal au luat în calcul şi data de 6 octombrie.

Astfel, având în vedere situația apărută în cadrul echipei CSM Focșani, care ar avea în lot un jucător suspect de infectare cu virusul Covid-19, Consiliul de Administrație al FRH, convocat de urgență în ședința desfășurată online în data de 5 octombrie 2020, a hotărât amânarea jocului. S-a așteptat rezoluția DSP Covasna în urma anchetei epidemiologice și rezultatul testării RT-PCR a sportivului Valentin Mocanu, însă, cum rezultatele au întârziat, s-a hotărât ca meciul să fie reprogramat la o dată care va fi stabilită ulterior, cel mai probabil vineri, 9 octombrie, zi liberă în cadrul turneului de la Sfântu Gheorghe.

Astfel, următorul meci pentru HC Dobrogea Sud se va disputa, astăzi, 7 octombrie, de la ora 19.15, în compania Dunării Călăraşi.

XXX

Două victorii categorice s-au înregistrat, luni, în etapa a 5-a a Ligii Naţionale. Campioana Dinamo Bucureşti a surclasat pe CSM Vaslui, scor 40-26 (18-13), iar AHC Potaissa Turda a trecut la pas, scor 34-24 (16-14), de CSU din Suceava.

De remarcat şi victoria Minaurului Baia Mare, scor 27-24 (10-12) cu CSM Reşiţa, în condiţiile în care maramureşenii nu au putut conta pe 10 jucători, toţi infectaţi cu virusul Covid-19.

Iată şi celelalte rezultate ale rundei: CSM Făgăraş - HC Buzău 28-29 (12-18), AHC Dunărea Călăraşi - CSM Bucureşti 20-22 (9-8).

Cel de-al doilea turneu din cadrul Ligii Naţionale, etapele IV - IX, se desfăşoară, în perioada 4-11 octombrie, la Sfântu Gheorghe.

Echipele CS Magnum Botoşani şi CSM Bacău nu s-au prezentat la turneu, din cauza mai multor cazuri de infectare cu virusul Covid-19. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3836 secunde