Liga Națională de handbal masculin

HC Dobrogea Sud, deplasare la Turda. "Să fim profesioniști până la capăt!"

213
HC Dobrogea Sud, deplasare la Turda.

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, astăzi, de la ora 17, în sala "Gheorghe Barițiu" din Turda, împotriva echipei gazde Potaissa, într-o partidă contând pentru etapa a Xlll-a a Ligii Naționale. Partida este transmisă în direct, pe TVR 1.

Formația de pe litoral se află într-o formă sportivă foarte bună, reușind să atace primul loc în campionat și să obțină o calificare încântătoare în grupele Cupei EHF, după dubla cu HK Malmo.

Etapa trecută, dobrogenii s-au impus în fața liderului CSM București într-o manieră extrem de clară, scor 30-23, iar nivelul încrederii în vestiar atinge cote maxime. Cu toate acestea, antrenorul Zvonko Sundovski își avertizează elevii că lipsa concentrării le poate fi fatală în partida cu Potaissa, o echipă ambițioasă ce țintește locurile fruntașe ale campionatului.

"Am obținut o victorie frumoasă împotriva celor de la CSM București. Am făcut un meci bun, dar nu mi-a plăcut ce s-a întâmplat în ultimele trei minute, când ne-am relaxat prematur. Trebuie să lucrăm la acest aspect și să fim profesioniști 60 de minute, mai ales că vin meciuri grele. Noi am jucat foarte bine acasă, cu echipe bune, acum trebuie să jucăm și afară. Avem trei meciuri la rând foarte tari. Dacă vom juca la fel și vom fi profesioniști până la capăt, va fi bine pentru noi", a declarat antrenorul macedonean al HCDS, Zvonko Sundovski.

v v v

După confruntarea de la Turda, urmează duelul de la Chiajna, cu Steaua București, duminică, 9 decembrie, din faza sferturilor de finală ale Cupei României. Patru zile de odihnă pentru HCDS, apoi vor înfrunta pe Dinamo București, în Capitală, în prima etapă a returului Ligii Naționale.

HC Dobrogea Sud va avea un retur de foc, cu deplasări foarte grele. Seria începe la Dinamo București (locul 7) și va continua cu Dunărea Călărași (locul 4), Steaua București (locul 5), Politehnica Timișoara (locul 3) și se încheie cu CSM București (locul 1), în penultima etapă a sezonului regulat. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5777 secunde