HC Dobrogea Sud debutează în noul sezon în deplasare, cu Minaur Baia Mare

260
HC Dobrogea Sud debutează în noul sezon în deplasare, cu Minaur Baia Mare - hcds2-1566738512.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud este gata să înceapă noul sezon competițional. Echipa antrenată de Zvonko Sundovski și George Buricea va juca, mâine, la Baia Mare, cu Minaur. 


Constănțenii sunt pregătiți sută la sută pentru această confruntare, mai ales după achizițiile făcute în pauza competițională.
Înainte de startul sezonului, HCDS și-a prezentat lotul la Sala Sporturilor din Constanța și, cu această ocazie, a jucat un amical cu HC Buzău, echipă pe care a învins-o fără drept de apel, scor 35-24. 


Chiar dacă vor fi lipsiți de experiența lui Laurențiu Toma și George Buricea, ambii retrași în acest an, constănțenii au încredere că vor face un meci bun la Baia Mare. 


Portarul egiptean Karim Hendawy, conaționalul său Yassin Omar sau starul brazilian Fabio Chiuffa Rocha sunt doar câteva dintre achizițiile pe care echipa de la malul mării se va baza în acest sezon. 
Lotul celor de la HC Dobrogea Sud arată astfel: Iancu, Hendawy, Vasile - portari, Nistor, Chiuffa - extreme dreapta, Malinovic - inter dreapta, Chikovani, Ignat - centri, interi stânga, Omar, Ilie - interi stânga, Csog, Andrei - extreme stânga, Simovic, Nikolic (cpt.), Susanu, Mocanu - pivoți. 
HCDS nu va evolua doar în competiția internă în acest sezon. Constănțenii vor juca, pe 1 septembrie, în prima manșă a turului întâi preliminar al Cupei EHF, cu turcii de la Antalyaspor. 


Conducerea clubului constănțean are încredere că echipa de la malul mării are forța necesară de a-i elimina pe turci și de a se califica în faza următoare. 
HCDS stă bine și din punct de vedere al suporterilor. Fanii înfocați ai clubului constănțean au demonstrat încă o dată, dacă mai era nevoie, că sunt trup și suflet alături de echipă și au încurajat formația de pe litoral pe tot parcursul meciului amical cu HC Buzău. Astfel, echipele care vor veni la Constanța nu vor avea o misiune ușoară din acest punct de vedere. 


"Mai avem mult de muncă, se vede că ne-am adunat cu toții destul de târziu. Mai trebuie puse la punct combinațiile. Lipsesc jucătorii cu mare experiență. Sper ca tinerii și jucătorii veniți în vară să reziste presiunii. Primul obiectiv este să venim cu toate cele trei puncte de la Baia Mare", a declarat antrenorul secund al HCDS, George Buricea. 


O revanșă de luat!  
Președintele HCDS, Ionuț Stănescu, a vorbit despre importanța meciului cu Minaur Baia Mare. 
"Ne așteaptă o deplasare foarte grea și lungă la Baia Mare. Tot timpul acolo am avut meciuri tari, iar în ediția trecută de campionat, am și pierdut. Astfel că acum ar trebui să ne luăm revanșa pentru acel eșec. Va fi un campionat foarte disputat", a precizat președintele Stănescu. 


După partida cu Minaur Baia Mare, HCDS merge în Turcia, unde va juca, pe 1 septembrie, împotriva celor de la Antalyaspor. După acel meci, formația de la malul mării revine la Constanța, iar pe 5 septembrie, va primi, la Sala Sporturilor, vizita Potaissei Turda. Trei zile mai târziu, echipa antrenată de Zvonko Sundovski va disputa returul cu Antalyaspor, meci care va avea loc tot la Sala Sporturilor din Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4939 secunde