HC Dobrogea Sud Constanța trece cu bine peste testul de la CSM Făgăraș

252
HC Dobrogea Sud Constanța trece cu bine peste testul de la CSM Făgăraș - hcdobrogea-1520614568.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța s-a impus în fața celor de la CSM Făgăraș, în deplasare, scor 35-22 (16-12), într-o partidă din etapa a XXll-a a Ligii Naționale.


Chiar dacă diferența de scor este una considerabilă, dobrogenii antrenați de Sandu Iacob și Marko Isakovic s-au desprins decisiv în cea de-a doua parte a meciului, atunci când au reușit să marcheze din mai toate pozițiile. A fost consemnată și prima apariție în campionat, în acest an, a extremei stânga Predrag Vujadinovic, cel care și-a obținut cetățenia română în urmă cu câteva săptămâni.


Golurile victoriei au fost marcate de Stevan Vujovic (5 goluri), Zoran Nikolic (5), Nemanja Mladenovic (4), Predrag Vujadinovic (3), Nikola Crnoglavac (3), Dalibor Cutura (3), Vengel Csog (3), Ionuț Nistor (2), Sabin Ignat (2), Velko Markoski (1), Mladen Rakcevic (1), Dejan Malinovic (1), Laurențiu Toma (1) și Mihai Rohozneanu (1).


În urma acestei etape, se aprinde lupta pentru primele patru locuri ale clasamentului, cele care conferă un avantaj considerabil, în sferturile de finală ale play-off-ului - un meci în plus pe teren propriu. Dacă CSA Steaua București (52 puncte) și AHC Potaissa Turda (51 p) duc o luptă în doi, la vârf, pentru celelalte două locuri luptă SCM Politehnica Timișoara (44 p), Dinamo București (44 p), CSM București (43 p), dar și HC Dobrogea Sud Constanța (43 p).


În următoarea etapă, programată, luni, 12 martie, de la ora 18.00, HC Dobrogea Sud Constanța se întoarce în Sala Sporturilor, acolo unde va întâlni ocupanta locului opt, CS Minaur Baia Mare. În afara duelului cu Baia Mare, HCDS mai are stabilite alte trei dueluri de foc: în deplasare cu Dunărea Călărași și Steaua București, și acasă cu HC Vaslui.


Nici contracandidatele constănțenilor nu au liniște, cu meciuri la fel de tari: SCM Politehnica Timișoara - AHC Potaissa Turda și Dinamo București - Steaua București (ambele în etapa a XXlll-a); Dinamo București - AHC Potaissa Turda (etapa XXV); Dunărea Călărași - CSM București (etapa XXVl).


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6012 secunde