HC Dobrogea Sud Constanța, favorită certă în confruntarea cu CSM Făgăraș

197
HC Dobrogea Sud Constanța, favorită certă în confruntarea cu CSM Făgăraș - hcdobrogea-1520445312.jpg

Articole recomandate

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța va juca, astăzi, de la ora 18, în deplasare, împotriva celor de la CSM Făgăraș, într-o partidă contând pentru etapa a XXll-a a Ligii Naționale.

Handbaliștii pregătiți de Sandu Iacob și Marko Isakovic pornesc ca mari favoriți în acest meci, însă modul în care s-a desfășurat campionatul a demonstrat că nu există loc de subestimat adversarii. Constănțenii se află pe locul 6, cu 40 de puncte, și vin după o înfrângere dureroasă pe terenul celor de la HC Potaissa Turda, scor 28-31 (16-16), în urmă cu 10 zile. Un meci pe care, din nou, au părut că îl au la îndemână, dar pe care l-au pierdut în ultimele 10 minute. În istoria confruntărilor directe dintre cele două formații HCDS conduce pe CSM Făgăraș cu 4-0. Partida va fi transmisă, în direct, pe Digi Sport și Telekom Sport.

Liga Națională masculină 

a mai pierdut o formație

Ieri, Federația Română de Handbal a anunțat retragerea oficială din Liga Națională a echipei CSM Politehnica Iași, cea care a pierdut susținerea autorităților locale, principalul cotizant al lor. Este a doua echipă ce se desființează în acest început de an, după HC Odorhei, al cărei finanțator, Atilla Verestoy, a decedat, și astfel a fost nevoită să pună lacătul pe uși.

S-au stabilit orele partidelor din Final Four

Tot zilele trecute, s-au stabilit și orele de desfășurare ale celor două semifinale din cadrul Final Four-ului Cupei României, ce se vor disputa în Sala Sporturilor din Constanța. Sâmbătă, 17 martie, de la ora 12.30, SCM Politehnica Timișoara întâlnește pe CS Minaur Baia Mare, iar de la ora 16, echipa gazdă, HC Dobrogea Sud Constanța va întâlni pe CSA Steaua București, în așa-zisa "finală din semifinală". Duminică, 18 martie, vor avea loc cele două finale ale competiției, cel mai probabil la aceleași ore, 12.30 și 16. Competiția va fi transmisă în direct de Telekom Sport și Digi Sport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.404 secunde