HC Dobrogea Sud a trimis trei jucători la Campionatul Mondial

462
HC Dobrogea Sud a trimis trei jucători  la Campionatul Mondial - hcdobrogea-1547138990.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța trimite trei jucători la Campionatul Mondial din Germania și Danemarca, programat în această perioadă. 


Portarul Nikola Mitrevski și interul stânga Velko Markoski vor evolua pentru Macedonia, în Grupa B, din care mai fac parte campioana europeană Spania, Croația, Islanda, Bahrain și Japonia. De asemenea, pivotul sârb Zoran Nikolic este la primul său Mondial. Serbia a fost repartizată în Grupa A, de departe cea mai grea, adversare fiindu-i campioana mondială en titre Franța, Germania, Rusia, Brazilia și Coreea (unificată). 


"E bine că avem jucători care participă la Campionatul Mondial. Le urăm succes și să se întoarcă sănătoși la Constanța. Ne dorim să-i vedem cât mai sus, de ce nu, cu medalii. Ar fi extraordinar pentru ei, în primul rând, dar și pentru noi. Cred că lupta pentru titlu se va da între echipele din Europa, poate Qatar, Tunisia sau Egipt să conteze în grupele principale. Tot Franța și Spania sunt favorite, dar Germania și Danemarca sunt gazde și au echipe foarte puternice. Va fi un Mondial foarte disputat, sunt convins", a declarat președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu. 


★ ★ ★ 


Dinamo București este echipa din Liga Națională care oferă cei mai mulți jucători la Campionatul Mondial (patru: Makram Missaoui, Marouen Maggaiz și Kamel Alounini - toți pentru Tunisia, și Vitaly Komogorov - Rusia), urmată de HCDS și CSM București, câte trei (Henrique Teixeira și Alexandro Pozzer - ambii pentru Brazilia, și Goce Georgievski - Macedonia). Câte un jucător are Steaua București (Stefan Vujic - Serbia) și Politehnica Timișoara (Milos Orbovic - Serbia). 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.338 secunde