HC Dobrogea Sud a transferat patru jucători pentru noul sezon care stă să înceapă

751
HC Dobrogea Sud a transferat patru jucători pentru noul sezon care stă să înceapă - hcds-1627657262.jpg

Articole de la același autor

HCDS Constanţa se întăreşte. Un croat, un sârb, un bosniac și un sloven vor lupta în sezonul următor sub culorile Constanței.

Ședința foto s-a desfăşurat pe faleza Cazinoului, unde au pozat împreună cei patru jucători străini sosiți la Constanța în această vară: Marko Buvinic, Strahinja Stankovic, Marin Vegar și Leon Rašo. De la Marea Adriatică, aventura handbalului i-a adus pe țărmul Mării Negre, unde au devenit „delfini” cu acte în regulă.

„Când Constanța m-a chemat, am răspuns imediat pentru că știam multe despre clubul de handbal din Constanța și despre liga română. Cred că a fost o alegere foarte bună pentru mine. Sunt aici de 10 zile, mi-am făcut timp să vizitez orașul și pot spune că este foarte frumos. E perfect aici, la țărmul mării, iar oamenii îmi plac mult. Sper ca anul acesta să fie foarte bun pentru noi. Suntem 6 jucători noi, dar avem timp să ne pregătim, să fim în formă la meciul cu Dinamo din Supercupă și la dubla cu Csurgo. Avem șanse de calificare. Jucăm al doilea meci acasă și sper că vor fi și spectatori în tribune. Ultimul an a fost foarte greu, e straniu să joci fără fani, nu te poți bucura la fel de handbal”, a declarat Marin Vegar.

Echipa pleacă sâmbătă dimineață în cantonament la Belgrad, unde va susține trei meciuri de pregătire, pe 7, 9 și 11 august, cu Jugovic Kac, Metaloplastika Sabac și Partizan Belgrad. La întoarcere, va fi încă unul, la Timișoara, iar în săptămâna premergătoare Supercupei HCDS îşi va prezenta lotul, la Sala Sporturilor, într-un ultim meci amical.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.672 secunde