Hari Dumitraș, noul președinte al Federației Române de Rugby

158
Hari Dumitraș, noul președinte al Federației Române de Rugby - minge-1409070371.jpg

Articole recomandate

Fostul căpitan al echipei naționale Haralambie "Hari" Dumiraș este noul președinte al Federației Române de Rugby, el fiind ales cu unanimitate de voturi de către cei 73 de membri prezenți la Adunarea Generală de marți, transmite Mediafax.ro.
Fost antrenor al echipei naționale de rugby a României, Hari Dumitraș a fost singurul candidat la șefia FRR.
Mandatul lui Hari Dumitraș, în vârstă de 54 de ani, la șefia FRR este valabil până în anul 2017.
"Mulțumesc colegilor mei pentru votul de încredere de astăzi. Le-am prezentat o platformă realistă, care își propune continuarea unei strategii deja implementate, care și-a dovedit eficacitatea. Avem aceeași misiune, aceea de a promova rugby-ul și de a obține rezultate pe măsura potențialului pe care știm că îl avem în acest sport. Așa că am convingerea că lucrând împreună vom putea construi lucruri frumoase", a declarat, pentru site-ul oficial al FRR, Dumitraș, care a ocupat până acum postul de Director Național de Dezvoltare în cadrul federației.
Haralambie Dumitras a participat cu naționala "frunzei de stejar" la Cupe Mondială din 1987, din Noua Zeelanda, și la CM 1991, din Franța. El a fost capitanul echipei naționale la Cupa Mondială din Franța și a jucat de 48 de ori pentru prima reprezentativă.
Dupa ce s-a retras de la națională, în 1993, Hari Dumitraș a evoluat și a antrenat în Franța. Pentru o perioadă, Dumitraș a fost angajat al Departamentului de Logistică de la Parlamentul European.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7022 secunde