Handbalul masculin, în direct la TVR. Naţionala României, favorită în turneul de calificare pentru CM 2023

234
1
Handbalul masculin, în direct la TVR. Naţionala României, favorită în turneul de calificare pentru CM 2023 - nationalahandbal-1641499861.jpg

Articole de la același autor

Meciurile din cadrul turneului de calificare pentru Campionatul Mondial de Handbal Masculin 2023 se desfășoară pe 7, 8 și 9 ianuarie 2022, la Cluj-Napoca, şi se transmit în direct la TVR 1 şi TVR 2.

În prima săptămână de ianuarie, TVR 1 şi TVR 2 vor transmite în direct toate cele şase partide ale turneului de calificare pentru CM 2023, susţinute de Naţionala de handbal masculin a României şi de reprezentativele Israelului, Ciprului şi Republicii Moldova.

De 11 ani aşteaptă Naţionala de handbal masculin a României să revină la un campionat mondial. Tricolorii pornesc vineri, 7 ianuarie, în direct la TVR 1, la un nou drum, cu spaniolul Xavier Pascual pe banca tehnică, aflat la al doilea mandat ca selecţioner al României. La Cluj-Napoca, în Sala Sporturilor Horia Demian, echipa reprezentativă de handbal masculin a României întâlneşte naţionalele din Israel, Cipru şi Moldova, în primul tur de calificare. 



Comentează știrea

Adi
7 ianuarie 2022
????????

Ora de incepere si de difuzare a meciurilor ?? Articol incomplet ............ de RAHAT.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.462 secunde