Handbaliștii tricolori, turneu de pregătire în Slovacia

264
Handbaliștii tricolori,  turneu de pregătire în Slovacia - handbalistii-1546874036.jpg

Articole de la același autor

Naționala masculină de handbal a României efectuează, săptămâna aceasta, un turneu amical în Slovacia. Jucătorii antrenați de spaniolul Manuel Montoya Fernandes vor susține în cadrul acestui stagiu de pregătire nu mai puțin de trei meciuri, în compania reprezentativelor Olandei (pe 11 ianuarie) și țării gazdă (12 și 13 ianuarie).

Naționala României se pregătește în vederea meciurilor din preliminariile EURO 2020, iar pentru acest cantonament, selecționerul iberic a dat credit mai multor jucători tineri, între care portarul Andrei Lazăr (CSM București) și centralul Andrei Buzle, legitimat la clubul Barcelona, ambii în vârstă de doar 18 ani.

De asemenea, în lot se regăsesc și doi jucători de la HC Dobrogea Sud - Ionuț Iancu și Ionuț Nistor.

Tricolorii au șanse minime de a mai prinde biletele pentru EURO 2020, după debutul slab soldat cu înfrângerea din Portugalia (13-21) și cea de pe teren propriu, în fața campioanei mondiale Franța (21-31). În luna aprilie, România va întâlni într-o dublă manșă Lituania și doar două victorii mai țin echipa țării noastre în cărțile calificării.

"Disputăm mai multe meciuri amicale pentru a ne îmbunătăți jocul, iar astfel de confruntări ne arată dacă mergem în direcția bună și la ce nivel suntem. Eu cred în posibilitatea de a ajunge la următorul turneu final, contează mult ce facem în meciurile cu Lituania, este destul de greu să terminăm pe locul 2", a declarat selecționerul României. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3158 secunde