Handbaliștii egipteni de la HCDS au ajuns la Constanța

317
Handbaliștii egipteni de la HCDS au ajuns la Constanța - handbalistii1-1565298960.jpg

Articole de la același autor

Handbal Club Dobrogea Sud îi are de joi la antrenamente pe cei doi jucători egipteni cu care formația de la malul mării semnase în urmă cu ceva timp.


Portarul Karim Handawy și interul stânga Yassin Omar au sosit la Constanța și s-au alăturat echipei, iar joi dimineață au făcut vizita medicală la clinica IOWEMED. Amândoi au o constituție robustă și vin dintr-un handbal cu performanțe notabile la nivel mondial în ultimii 30 de ani. Cei doi egipteni, multipli campioni ai Africii, sunt pregătiți să lupte pentru trofee și cu HC Dobrogea Sud, la care vor evolua în următoarele două sezoane.


Karim Mostafa Hassan Kendawy (31 ani, 1,88 metri, 94 kg) are peste 400 de selecții în naționala Egiptului, pentru care a evoluat cu succes la ultimele mari turnee: Jocurile Olimpice de la Rio, Campionatele Mondiale din 2017 și 2019. Egiptul, cu Handawy între buturi, a făcut un Mondial foarte bun în acest an, încheind competiția pe locul 8. Este multiplu campion al Africii cu Al Ahly și vine la Constanța după două sezoane de top cu Beșiktaș Istanbul, alături de care a câștigat două titluri, două cupe și două supercupe ale Turciei.


Yassin Omar (30 ani, 1,94m, 99kg) vine de la Al Ahly, alături de care a câștigat de 6 ori Liga Campionilor Africii, 3 cupe și 6 titluri în Egipt. Cu Handawy și Omar în echipă, HC Dobrogea Sud a plecat la București pentru a susține primele meciuri amicale de pregătire.


Pe 9 și 10 august, vicecampioana României, Dobrogea Sud, se va testa în compania vicecampioanei Rusiei, Spartak Moscova.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4754 secunde