X
X
Mai multe ştiri online:

Handbaliștii de la HCDS se antrenează individual. "Stați în casă!"

Ştire online publicată Luni, 23 Martie 2020. Autor: Mircea GHIȚĂ
Handbal Club Dobrogea Sud se află în pauză competițională, din cauza pandemiei de coronavirus. Pe parcursul acestei perioade, jucătorii antrenați de Djordje Cirkovic s-au autoizolat și se pregătesc individual.

De la veteranul George Buricea, la cei mai tineri componenți ai echipei, toți jucătorii au ales să rămână cât mai mult alături de familii, acasă, pentru a respecta recomandările autorităților, care încearcă să prevină răspândirea coronavirusului.

"Este o situație foarte grea, cu care nu ne-am mai întâlnit niciodată. Ne antrenăm cum putem. Este o situație de incertitudine, nu știm cât va dura această perioadă. Ne este dor de antrenamentele împreună, cu toată echipa, de meciuri, de fani. Dar acum stăm în casă, încercăm să facem exact ce ne spun autoritățile, să ne izolăm. Ar trebui ca toți oamenii să fie înțelegători, să facă ce li se spune, ca să trecem cât mai repede de această perioadă dificilă", a declarat George Buricea, pentru site-ul oficial al clubului constănțean. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3767 secunde