Handbaliștii de la HCDS s-au întors în Sala Sporturilor

200
Handbaliștii de la HCDS s-au întors în Sala Sporturilor - hcds-1593700407.jpg

Articole de la același autor

Handbaliștii de la HCDS au revenit la antrenamentele efectuate în Sala Sporturilor din Constanța.

Antrenorul Djordje Cirkovic a condus primul antrenament în Sala Sporturilor. Desigur, cu respectarea tuturor măsurilor de siguranță pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. Componenții echipei au intrat în sală pe baza unui tabel, după ce au fost verificați cu un termoscaner.

Cu excepția ultimilor jucători transferați, turcul Onur Ersin și rusul Vitaly Komogorov, care nu și-au obținut încă vizele de ședere în România, toți handbaliștii vor fi la pregătire în această săptămână.

Căpitanul Zoran Nikolic a sosit în Constanța, iar portarul egiptean Karim Hendawy va ajunge în scurt timp.

Primul jucător transferat în această vară, internaționalul croat Alen Blazevic, a făcut deja cunoștință cu Sala Sporturilor. Fostul jucător al lui Pick Szeged s-a acomodat deja cu echipa.

"Am început mai devreme pregătirea pentru că, în noile condiții, trebuie să facem antrenamente cam 6 săptămâni. A fost o pauză foarte lungă. Sunt aproape 100 zile fără handbal, asta e foarte periculos pentru jucători. De aceea, am început cu 10 zile înainte. E prima dată când am intrat în sală, trebuie să începem programul foarte ușor. Ne facem treaba fără panică, vedem cum va fi. Asta e noua realitate după Covid. Au plecat 3, au venit 3. Mi se pare, totuși, că avem mai mult echilibru în echipă. Cu Komogorov și Onur sunt mai multe variante în atac. Cu Blazevic, care are o experiență de 10 ani în Liga Campionilor, cu siguanță am câștigat un jucător în zona centrală în apărare. Cea mai mare problemă acum este că nu avem stângaci. Dacă rezolvăm, eu zic că echipa este mai bună decât anul trecut. Ne trebuie un stângaci bun, care să joace și apărare", a declarat antrenorul Djordje Cirkovic.

Săptămâna aceasta, "delfinii" vor combina antrenamentele în sală cu cele de afară, pe stadion, și cu sala de forță. În perioada 6-17 iulie, Antrenorii Djordje Cirkovic și George Buricea își vor duce jucătorii în cantonament, la Sfântu Gheorghe, unde vor susține și un meci de verificare, pe 15 iulie, cu CSM Făgăraș. De asemenea, a perfectat o dublă cu Steaua, pentru sfârșitul lunii iulie, la Constanța. Deși a existat varianta unui turneu în afara țării, cu 5-6 meciuri amicale, s-a renunțat pentru că implică riscuri destul de mari.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4806 secunde