Handbaliştii de la CS Medgidia debutează în noua ediţie a Diviziei A

205
Handbaliştii de la CS Medgidia debutează în noua ediţie a Diviziei A - 24181462033222235679027954239952-1631783594.jpg

Articole de la același autor

Handbaliştii de la CS Medgidia încep, sâmbătă, 18 septembrie, noul campionat al Diviziei A. De la ora 17.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei”, formaţia antrenată de Ionuţ Deli-Iorga şi Adrian Georgescu va întâlni pe HC Buzău II, într-o partidă contând pentru Seria B.

O zi mai târziu, duminică, 19 septembrie, le va veni rândul juniorilor I ai CS Medgidia să intre în competiţia națională. Şi nu oricum, ci chiar împotriva celor de la HC Dobrogea Sud, derby-ul judeţului fiind programat de la ora 11.00.

Accesul suporterilor la sală se va face în anumite condiţii, conform protocolului medical de organizare şi desfăşurare a competiţiilor de handbal.

„Pentru accesul, în calitate de spectator, la meciurile de handbal organizate în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei» din Medgidia de către Clubul Sportiv Medgidia, în parteneriat cu Federaţia Română de Handbal, este necesară prezentarea certificatului de vaccinare sau test PCR (valabil 72 ore), test antigen (valabil 48 ore) sau dovada ieşirii din boală (90 zile). Persoanele cu vârsta sub 18 ani sunt acceptate fără certificatul de vaccinare sau test antigen. Pe toată durata meciului, spectatorii vor purta mască. Pentru oricare din variantele enumerate, este necesară o copie xerox care va rămâne la persoanele care asigură accesul în sală”, au transmis reprezentanţii CS Medgidia.

XXX

Tot sâmbătă, va suna clopeţelul şi pentru junioarele I ale CS Medgidia. De la ora 15.00, tinerele handbaliste dobrogence vor susţine, în deplasare, primul meci al stagiunii, în compania echipei HC Activ Ploieşti.

„Sunt convins că vom face o figură frumoasă în acest sezon”, a declarat, optimist, antrenorul echipei de junioare I a CS Medgidia, Nicolae Ciorbă.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4721 secunde