Handbal-spectacol, pe nisipul încins din Venus

301
1
Handbal-spectacol, pe nisipul încins din Venus - handbal-1471968433.jpg

Articole de la același autor

În perioada 26-28 august, pe plaja Perla din Venus, va avea loc "Turneul de Beach Handbal", competiție organizată de Federația Română de Handbal în colaborare cu Profi, partenerul oficial al echipei naționale de handbal feminin, Asociația Județeană de Handbal și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.

Vor fi trei zile pline pe plaja din Venus, distracție, voie bună, handbal pe plajă, piruete spectaculoase, soare din abundență, ideale pentru free style - principiul care stă la baza beach handbalului.

Turneul face parte din acțiunile FRH de selecție a jucătorilor care vor face parte din loturile naționale pentru Campionatul European 2017 din Croația și se adresează practicanților handbalului - amatori și profesioniști - din toată țara, cu vârste începând de la 16 ani, atât masculin cât și feminin. De asemenea, sportivii vor primi premii din partea sponsorului oficial al echipei naționale de handbal, Profi.

Până în acest moment și-au anunțat prezența peste 150 de sportivi, majoritatea din județul Constanța, însă cu siguranță numărul lor va crește în zilele următoare. Pentru publicul de pe litoral, singura cerință obligatorie este distracția: te menții în formă, în timp ce te distrezi cu prietenii pe plajă.

"Handbalul pe plajă a luat avânt incredibil pe tot globul și drept urmare se dorește să devină Sport Olimpic în 2020 sau cel mai târziu în 2024. România, țara unde handbalul este sport național, nu putem rata acest moment important și de aceea veți vedea din ce în ce mai multe lucruri frumoase realizate pe Beach Handball. În plus, noi ne dorim ca handbalul să fie permanent în atenția publicului larg, chiar și în timpul verii când în mod normal sezonul este încheiat. Ne dorim să facem din Beach Handball - la început sub formă de evenimente care în cel mai scurt timp se vor transforma într-un Campionat Național. Vă invităm la distracție, vă invităm la free style handball", a declarat Alexandru Dedu, președintele Federației Române de Handbal.  

Comentează știrea

Ave
25 august 2016
Stiri din handbalul constantean

Despre turneul de handbal organizat de HC Faru Constanta in perioada 25-27 august 2016, in sala sporturilor din Constanta cand o sa informati cititorii ? Vad ca scriti numai de HC Dobrogea Sud, va dau astia bani pentru publicitate sau aveti alte interese ! Fiti impartiali cu ambele echipe chiar daca prima activeaza deocamdata in liga a doua. Un suporter al Farului,

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1403 secunde