Handbal și ciclism! Steagul Constanței, fluturat pe Marele Zid Chinezesc

140
Handbal și ciclism! Steagul Constanței, fluturat pe Marele Zid Chinezesc - handbal-1536597965.jpg

Articole de la același autor

Tatăl handbalistului Nemanja Mladenovic, de la HC Dobrogea Sud Constanța, a pornit în aventura vieții sale. Pasionat de ciclism și călătorii, Ivan Mladenovic a acceptat provocarea de a străbate cei 11.000 km din Serbia până în China, pe bicicletă. După mai bine de 100 de zile de aventură și interacțiune cu oameni și civilizații noi, Ivan Mladenovic a ajuns în China, unde a arborat și steagul Constanței.

"Tatăl meu este un om obișnuit, care a început în urmă cu trei ani să meargă pe bicicletă. La acel moment, făcea curse ușoare, de 40-50 km. Prima cursă mai importantă a fost în 2016, din orașul nostru, Sid, până la Mânăstirea Ostrog, din Muntenegru, aproximativ 800 km. Acum a devenit stilul său de viață, vrea să demonstreze că nu există limite", declara Mladenovic, în momentul plecării tatălui său la drum, în urmă cu trei luni și jumătate.

Internaționalul sârb în vârstă de 24 de ani se află în plin proces de recăpătare a încrederii în forțele proprii, după operația la umăr suferită în luna mai. Constănțenii au ales să nu-l forțeze în primele două partide ale sezonului pentru a fi siguri că nu vor apărea alte probleme neprevăzute, până la refacerea totală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 10 Septembrie 2018
Stire din Sport : Debut cu stângul pentru CSU Neptun
Pagina a fost generata in 3.1012 secunde