Handbal / Piaţa transferurilor. Alicia Gogîrlă şi Andreea Ailincăi au semnat cu CSM Bucureşti

204
Handbal / Piaţa transferurilor. Alicia Gogîrlă şi Andreea Ailincăi au semnat cu CSM Bucureşti - 21309495641356206264916859176411-1625489463.jpg

Articole de la același autor

CSM Bucureşti a transferat-o două tinere handbaliste, informează conducerea campioanei.

Prima este Alicia Gogîrlă (18 ani), de la Corona Braşov, componentă a lotului de tineret al României, proaspăt absolventă de liceu. Evoluează pe postul de interul dreapta şi este considerată o mare speranţă a handbalului românesc.

Cea de-a doua este Andreea Ailincăi, un pivot în vârstă de 18 ani, componentă a naționalei de tineret a României. Andreea este sora mai mică a deja celebrei Crina Pintea, căreia îi calcă pe urme.

„Ca și Alicia Gogirlă, și Andreea Ailincăi și-a dorit foarte mult să vină la CSM București. A venit ca să învețe de la unele dintre cele mai bune jucătoare din lume! Andreea e un mare talent, care seamănă la joc foarte mult cu sora sa, Crina Pintea.

Este îmbucurător faptul că cele mai talentate tinere jucătoare din țara noastră vor să vină la CSM București, să se antreneze și să lupte pentru un loc în echipă pentru a evolua alături de modelele lor”, a spus Remus Drăgănescu, coordonatorul compartimentului handbal de la CSM București.

Foto: Facebook / CSM Bucureşti 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4217 secunde