Handbal feminin: CSM București - Metz, în sferturile Ligii Campionilor

175
Handbal feminin: CSM București - Metz, în sferturile Ligii Campionilor - csm3-1524845906.jpg

Articole recomandate

CSM București va întâlni echipa franceză Metz Handball în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce gruparea din Hexagon a încheiat pe locul al doilea în Grupa principală 2 a competiției.

Campioana României a fost învinsă de Rostov, în Rusia, cu scorul de 25-24, și a încheiat pe poziția a treia în Grupa principală 1.

Metz a dispus duminică de Thuringer HC cu 35-29 și a profitat de eșecul echipei maghiare FTC-Rail Cargo Hungaria, învinsă în Germania de SG BBM Bietigheim cu 27-23.

CSMB va juca primul meci pe teren propriu, în perioada 6-8 aprilie, iar returul va avea loc la Metz, în intervalul 13-15 aprilie.

Deținătoarea titlului, Gyori Audi ETO KC (Ungaria), va juca în sferturi cu Buducnost Podgorica, echipă la care joacă internaționala română Cristina Laslo, primul meci fiind programat în Muntenegru.

Celelalte două confruntări din această fază vor fi FC Midtjylland (Danemarca) - RK Vardar Skopje (Macedonia) și FTC Rail-Cargo Hungaria Budapesta (Ungaria) - Rostov pe Don (Rusia). 



ROBERT BAK


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5358 secunde