Handbal, EURO / Selecţionerul Bogdan Burcea: „Să avem grijă de prezenţa la turneul preolimpic”

166
Handbal, EURO / Selecţionerul Bogdan Burcea: „Să avem grijă de prezenţa la turneul preolimpic” - handbalburcea1512-1608026552.jpg

Articole de la același autor

Selecţionerul naţionalei de handbal feminin a României, Bogdan Burcea, a declarat, la conferința de după meciul cu Ungaria, că obiectivul principal pentru anul viitor în reprezintă prezenţa la turneul preolimpic. 


„Mergem mai departe, trebuie să continuăm. Sperăm să avem mai mult noroc cu Olanda. Va fi greu, pentru că nu avem zi de pauză, este un program greu pentru jucătoare, acum, la final de turneu. Sper ca toate să termine cu bine turneul. Cât despre program, poate că nu este cea mai bună decizie care s-a luat pentru sportivi. 
În privinţa obiectivului pentru 2021, trebuie să avem grijă de viitorul nostru și de prezența la turneul preolimpic”, a declarat Bogdan Burcea, citat de frh.ro. 


Reprezentativa feminină de handbal a României a fost învinsă de naţionala Ungariei, scor 24-26 (14-13), într-o partidă disputată, luni seară, la Kolding, contând pentru Grupa principală II a Campionatului European din Danemarca. 
În urma acestui eşec, România va termina pe ultimul loc în Grupa a II-a principală. 
România va juca, marţi, 15 decembrie, de la ora 17.00, ultimul său meci la EURO 2020, contra Olandei, campioana mondială en-titre. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4776 secunde