Handbal / Eliza Buceschi: „Cu Macedonia de Nord, vor fi 120 minute foarte importante”

465
Handbal / Eliza Buceschi: „Cu Macedonia de Nord, vor fi 120 minute foarte importante” - handbaleliza-1618640194.jpg

Articole de la același autor



Naționala feminină de handbal a României poate obține biletele pentru Campionatul Mondial din 2021, programat în decembrie, în Spania, cu o victorie în dubla manșă cu Macedonia de Nord. 
România a fost prezentă la toate edițiile Campionatului Mondial de handbal, iar selecţionerul Adrian Vasile și fetele sale nu vor să strice istoria. Pentru asta, tricolorele trebuie să treacă de Macedonia de Nord, prima confruntare fiind sâmbătă, 17 aprilie, în sala Dinamo, iar returul, în deplasare, pe 21 aprilie. 


„Începem un nou drum, o nouă luptă pentru viitorul nostru. Avem nevoie de o bucurie, ultimele 30 de zile nu au fost cele mai ușor de îndurat și avem nevoie de o răsplată. Avem șansa acestui baraj cu Macedonia de Nord, pe care îl vom trata cu respect şi seriozitate, și avem nevoie de această bucurie pe care trebuie să ne-o facem”, a declarat, pentru site-ul oficial al Federaţiei Române de Handbal, selecţionerul Adrian Vasile.  


„Plecăm ca favorite, dar trebuie să demonstrăm asta. Echipele puternice te fac și pe tine să joci un handbal de calitate, dar atunci când joci cu un adversar mai slab, riști să intri în jocul lui și asta te poate costa. Vor fi 120 minute foarte importante, pe care trebuie să le abordăm ca și cum am juca cu o echipă de top”, a adăugat Eliza Buceschi, componentă a naționalei de handbal a României. 








Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4953 secunde