Halterofilă de la CS Farul, prezentă la Campionatele Europene

242
Halterofilă de la CS Farul,  prezentă la Campionatele Europene - halterofila-1539877266.jpg

Articole de la același autor

Halterofilii români au ajuns, ieri, la Zamosc (Polonia), acolo unde, în perioada 20-27 octombrie, au loc Campionatele Europene de juniori și tineret U23.

Din această delegație, face parte și Bianca Dumitrescu, sportivă legitimată la CS Farul, antrenată de Angheluș Beșleagă. Fosta campioană europeană la juniori ll (16-17 ani) se află în fața primului test cu adevărat important odată cu trecerea la juniori l (18-19 ani).

"Există o diferență certă între ea și anumite sportive, însă ambiția ei o poate anula. Sunt sigur că, dacă se simte bine, poate reuși o performanță care să o situeze pe podium. Personal, aș fi mulțumit și cu o clasare în primele șase sportive ale Europei", a declarat Angheluș Beșleagă, antrenor cu normă întreagă la LPS "Nicolae Rotaru" și antrenor voluntar la CS Farul.

Sală de haltere,

la Nisipari

Bianca Dumitrescu este originară din Nisipari, localitate din care provine și antrenorul său. Este una dintre cele mai apreciate tinere halterofile din țară și nu duce lipsă de oferte din partea cluburilor din București.

La începutul săptămânii viitoare, la Nisipari, va fi deschisă prima sală de haltere din zonă, acolo unde Angheluș Beșleagă va avea misiunea de a forma o pepinieră pentru cluburile din Constanța - LPS și Farul.

"Halterele constănțene l-au avut mereu aproape, în ultimii zece ani, pe Florin Stoian, cel care a crezut în noi și care ne-a ajutat întotdeauna cum a putut. Și de această dată, a pus umărul la construirea acestei săli, în care vrem să adunăm cei mai de perspectivă sportivi din zonă și să le oferim apoi oportunitatea de a ajunge sportivi de performanță la Constanța", a explicat Angheluș Beșleagă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6481 secunde