FCV Farul - UTA Arad, sâmbătă, la Ovidiu

Hagi: „Jucăm la rezultat, dar trebuie să ne şi păstrăm principiile”

849
1
Hagi: „Jucăm la rezultat, dar trebuie să ne şi păstrăm principiile” - 163732130961632-1637324626.jpg

Articole de la același autor

Două echipe vecine de clasament, FCV Farul Constanţa (locul 7) şi UTA Arad (locul 8), ambele cu acelaşi număr de puncte (24), se întâlnesc, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 15.00, pe stadionul „Central” al Academiei Hagi de la Ovidiu, într-o partidă foarte importantă, contând pentru etapa a 16-a, prima a returului Ligii I la fotbal.

„Ne aşteaptă un meci acasă, cu un adversar foarte bun, bine organizat, care pierde greu. Aradul are o echipă puternică, disciplinată, dar noi sperăm să dominăm şi să ne impunem. Sunt trei puncte importante, începe returul, trebuie să fim pragmatici, să jucăm la rezultat, dar să ne şi păstrăm principiile.

În atac, trebuie să marcăm mai multe goluri, trebuie să fim mai eficienţi în ultimii 30 de metri, mai exacţi la şuturi şi centrări în careu. S-a făcut un progres, dar este loc şi de mai bine”, a declarat, într-o conferinţă de presă, managerul tehnic al Farului, Gheorghe Hagi.

De la Farul, vor lipsi în mod precis Mladen, Romario Pires, încă nerefăcuţi, şi Grameni, care s-a întors accidentat de la lotul de tineret, dar Hagi spune că are soluţii pentru înlocuirea lor.

XXX

În acest week-end, sunt programate partidele etapei a 13-a ale Ligii a III-a la fotbal, Seria a III-a.

FCV Farul Constanţa II (antrenori Sorin Rădoi şi Stere Banoti) va întâlni pe SC Popeşti-Leordeni, sâmbătă, 20 noiembrie, de la ora 14.00, pe terenul sintetic din cadrul Centrului de Fotbal FRF de la Buftea.

Iată şi programul celorlalte partide ale rundei: ACSM Olteniţa - Înainte Modelu, CS Afumaţi - Gloria Albeşti, Agricola Borcea - Recolta Gh. Doja, CSM Feteşti - FC Voluntari II.

Foto: farulconstanta.com

Comentează știrea

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5439 secunde