Hagi a vorbit despre vânzarea clubului: "Pure speculații!"

222
Hagi a vorbit despre vânzarea clubului:

Articole de la același autor

În ultimele zile, au circulat zvonuri conform cărora Gheorghe Hagi ar urma să cedeze 49% din acțiunile FC Viitorul către deținătorii celui mai mare lanț de bricolaje din țară, Dedeman, frații Dragoș și Adrian Pavăl.

Aceștia ar urma să plătească nu mai puțin de 10 milioane de euro pentru a lua parte la proiectul Academiei "Gheorghe Hagi". Cei doi mai sunt sponsori ai Simonei Halep, dar și parteneri principali ai Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Gheorghe Hagi a fost chestionat de jurnaliști pe marginea acestui subiect, înaintea partidei de acasă, din play-off-ul Ligii l, cu Astra Giurgiu (vineri, 4 mai, ora 20.45). În stilul caracteristic, managerul Viitorului a declarat că nu este vorba de așa ceva, însă a lăsat de înțeles că nu l-ar deranja o asemenea colaborare.

"Nu este nimic concret. Nici nu m-am întâlnit cu reprezentanții firmei. Eu sunt dispus întotdeauna să accept parteneri de investiții lângă mine, dar nu este vorba de așa ceva în acest moment. Academia trebuie să crească, mai avem de investit, muncim foarte mult pentru acest lucru, însă legat de acest subiect, sunt pure speculații", a declarat Hagi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.8147 secunde