X
X
Mai multe ştiri online:

Guvernul de la Berlin vrea fanii pe stadioane la meciurile de fotbal

Ştire online publicată Luni, 14 Septembrie 2020. Autor: Cuget Liber Online.
Sursa foto Metro
Guvernul de la Berlin vrea fanii pe stadioane la meciurile de fotbal - 1-1600089050.jpg
Guvernul de la Berlin insistă pe ideea găsirii unei soluţii general valabile la nivel naţional privind accesul fanilor pe stadioane la meciurile de fotbal, potrivit Agerpres.


Conform sursei, Steffen Seibert, purtător de cuvânt al Executivului, s-a referit luni la o rezoluţie adoptată în august de cancelarul Angela Mekel şi premierii landurilor germane în care s-a decis înfiinţarea unui grup de lucru care să înainteze propuneri şi sugestii în această privinţă până la finele lui octombrie.


''Înţelegerea de atunci privind grupul de lucru este în continuare valabilă'', a punctat Seibert.


În prezent, situaţia accesului fanilor în tribune la meciurile din Bundesliga nu este una uniformă la nivelul ţării.


Deşi un purtător de cuvânt al Ministerului sănătăţii a afirmat cu ceva timp în urmă că deciziile în acest sens trebuie luate la nivel local, ulterior ministrul de resort, Jens Spahn, a precizat că este necesară o formulă valabilă pentru toată lumea. Aceeaşi opinie a fost susţinută şi de Ministerul de interne care se ocupă şi de problemele din domeniul sportiv.


Dacă echipe precum RB Leipzig, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt sau Union Berlin au primit acceptul de a permite un anumit număr de spectatori în tribune odată cu reluarea campionatului, în alte părţi autorităţile locale nu au fost de acord cu o asemenea situaţie.


Noul sezon din Bundesliga începe din weekend-ul care urmează, deţinătoarea titlului fiind Bayern Munchen.


Distribuie :

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Luni, 14 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!" 31447 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Prima parcare subterană va fi inaugurată pe 1 Decembrie 2021!"
Social
Luni, 14 septembrie Foto : Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie 3879 vizite, 0 comentarii Atenţie, constănţeni! Bulevardul Tomis va deveni cu sens unic din 1 octombrie
Cultură-Educație
Miercuri, 16 septembrie Foto : Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă 1449 vizite, 0 comentarii Doliu la Teatrul de Stat! A încetat din viaţă actorul Alexandru Mereuţă
Eveniment
Marti, 15 septembrie Foto : GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni 1250 vizite, 0 comentarii GALERIE FOTO / Liberalul Marian Iordache, condus pe ultimul drum de medgidieni
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.3785 secunde