Liga Naţională de baschet feminin

Greu de explicat! Corecție usturătoare pentru Phoenix CSU Simona Halep

101
Greu de explicat! Corecție usturătoare pentru Phoenix CSU Simona Halep - greu-1607264951.jpg

Articole de la același autor

Eşec usturător pentru echipa feminină de baschet Phoenix CSU Simona Halep Constanţa, care a cedat la diferenţă de 25 de puncte în faţa celor de la CS Municipal Târgovişte, în cea de-a doua partidă disputată la Sala Sporturilor din Târgovişte, contând pentru cel de-al doilea turneu al Ligii Naționale, etapa a V-a.

Dâmboviţencele au controlat autoritar primele două sferturi, câștigate cu 26-14 și 16-4, asigurându-și practic victoria. După pauza principală, fetele antrenate de Carmin Popa au echilibrat balanţa, şi-au adjudecat sfertul trei, 16-14, dar l-au pierdut pe ultimul 13-16, astfel încât CSM Târgovişte s-a impus la general cu 72-47.

„Cu o primă repriză care poate fi explicată cu greu și un final de meci în care abia am reușit cu greu să ne ridicăm la nivelul adversarelor noastre, finalul nu putea fi decât cel indicat de tabela de marcaj.

Mirajul primului turneu al sezonului a dispărut subit, iar singurul lucru pe care îl putem face în momentul de față este să analizăm unde am greșit.

O corecție usturătoare din care trebuie să ne învățăm fiecare lecțiile, astfel încât ea să nu se mai repete”, a declarat preşedintele CS Phoenix, Cristian Mănăstireanu.

Principala marcatoare a echipei constănţene a fost Bianca Ioana Fota, autoare a 14 puncte, în timp ce americanca Denia Stewart a reuşit cele mai multe recuperări (9).

În primul meci al turneului de la Târgovişte, Phoenix CSU Simona Halep suferise, de asemenea, o înfrângere, scor 53-82, cu CS Olimpia Braşov.

În clasament, echipa constănţeană a coborât pe locul şase, cu opt puncte.

XXX

Campioana Sepsi SIC Sfântu Gheorghe şi vicecampioana CSM Satu Mare sunt singurele echipe neînvinse din Liga Naţională de baschet feminin.

ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe a trecut, în ultima etapă, de FCC Baschet Arad, la Târgu Secuiesc, scor 74-50, în timp ce CS Municipal Satu Mare a surclasat-o pe CS Rapid Bucureşti în Sala Agronomia, scor 92-50.

Alte rezultate: CS Municipal Alexandria - CSTBv CSU Olimpia Braşov 62-83, ACS KSE Târgu Secuiesc - CS Universitatea Cluj-Napoca 52-85. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6747 secunde